Binnenkort op Netflix: de Zweedse serie Young Royals

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Binnenkort komt er op Netflix een nieuwe Zweedse serie in koninklijke sferen binnen: Young Royals. Ik kan nog niet zoveel over de serie vinden, maar heb wel alvast op Netflix aangegeven dat ik een melding wil ontvangen wanneer hij er is. Hopelijk duurt dat niet lang meer!

Het verhaal van de serie Young Royals

De Zweedse serie Young Royals gaat over de jonge prins Wilhelm, die op de prestigieuze Zweedse kostschool Hillerska eindelijk de kans krijgt om te ontdekken wat hij nu eigenlijk wil in het leven. Hij heeft het soms moeilijk, maar maakt ook vrienden, wordt verliefd… Kortom, je kunt de serie zien als een coming-of-age-verhaal.

Prins Wilhelm wil vooral graag een leven met veel vrijheid en weinig koninklijke verplichtingen. Maar dan wordt hij opeens de gedoodverfde troonopvolger en staat hij voor de keuze van zijn leven.

young royals
Foto: Netflix via Ovide Agency

Bekende gezichten

Zoals zo vaak in Scandinavische series en films zie je in Young Royals weer een hoop bekende gezichten terug, zoals:

Waar is Young Royals te zien?

We moeten nog even geduld hebben, maar de 6 afleveringen van Young Royals komen dit jaar nog naar Netflix. Op deze website kun je makkelijk nakijken of de serie al ergens te streamen is.

Ik heb nog geen trailer kunnen vinden.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *