young royals

Binnenkort op Netflix: de Zweedse serie Young Royals

Binnenkort komt er op Netflix een nieuwe Zweedse serie in koninklijke sferen binnen: Young Royals. Ik kan nog niet zoveel over de serie vinden, maar heb wel alvast op Netflix aangegeven dat ik een melding wil ontvangen wanneer hij er is. Hopelijk duurt dat niet lang meer!

Het verhaal van de serie Young Royals

De Zweedse serie Young Royals gaat over de jonge prins Wilhelm, die op de prestigieuze Zweedse kostschool Hillerska eindelijk de kans krijgt om te ontdekken wat hij nu eigenlijk wil in het leven. Hij heeft het soms moeilijk, maar maakt ook vrienden, wordt verliefd… Kortom, je kunt de serie zien als een coming-of-age-verhaal.

Prins Wilhelm wil vooral graag een leven met veel vrijheid en weinig koninklijke verplichtingen. Maar dan wordt hij opeens de gedoodverfde troonopvolger en staat hij voor de keuze van zijn leven.

young royals
Foto: Netflix via Ovide Agency

Bekende gezichten

Zoals zo vaak in Scandinavische series en films zie je in Young Royals weer een hoop bekende gezichten terug, zoals:

Waar is Young Royals te zien?

We moeten nog even geduld hebben, maar de 6 afleveringen van Young Royals komen dit jaar nog naar Netflix.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Ik heb nog geen trailer kunnen vinden.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.