Gratis en extra voordelig zijn altijd leuk! Op deze pagina verzamel ik voordeeltjes en acties die je vast leuk vindt als je graag een beetje Scandinavisch leven in huis haalt.

Gratis downloads

Zelf heb ik een paar gratis downloads gemaakt die je misschien interessant vindt.

Daarnaast heb ik ook een paar gratis downloads met reistips voor Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Gratis Scandinavische breipatronen

Voor iedereen die van breien houdt, tipte een lezer me over deze website met gratis Scandinavische breipatronen.

Gratis poef bij SACKit

Bij het Deense designmerk SACKit krijg je nu bij aankoop van een bepaalde loungestoelen een gratis poef.

Korting bij Ilse Jacobsen

Gebruik op de website van Ilse Jacobsen de kortingscode ALWON15 om 15% korting te krijgen bij een bestelling vanaf €150,-

Gratis proeflessen van taalcursussen

Als je eraan denkt om een taalcursus Noors, Zweeds of Deens te gaan volgen, kun je alvast een gratis proefles aanvragen:

Aanbiedingen en korting bij Nordic Nest

Voor Scandinavisch design ben ik een fan van webwinkel Nordic Nest. Je moet vaak wel even geduld hebben voordat je het in huis hebt, maar ze hebben wel ontzettend veel. Ook leuk: er zijn eigenlijk altijd wel dingen in de aanbieding. Hier vind je actuele aanbiedingen en hier vind je de uitverkoop. Extra tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je nog eens extra korting op je eerste aankoop.

Zodra ik nog meer leuke aanbiedingen tegenkom, zal ik ze hier toevoegen!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.