Contact

Over mij

Ik ben Sandra van Bijsterveld en ik begon in 2013 met bloggen op Stralend Schrijven. Daar kun je ook meer lezen over wie ik ben en wat ik het liefste doe.

Inmiddels heb ik meerdere blogs, waaronder dus Scandinavisch Leven over Scandinavische lifestyle. Hier heb ik al mijn tips over Scandinavische boeken, Scandinavische series en films, Scandinavisch eten & drinken, Scandinavisch design, Scandinavische mode en verzorgingsproducten en andere Scandinavische merken voor je bij elkaar gezet.

Samenwerken?

Wil je een Scandinavisch boek, een Scandinavische film of serie, een Scandinavisch evenement of een Scandinavisch merk onder de aandacht brengen bij de 50.000 lezers die ik maandelijks bereik op Scandinavisch Leven? Ik blijf graag op de hoogte door middel van persberichten en schrijf regelmatig reviews van producten. Denk je dat we een match zijn, stuur me dan even een mailtje. Of lees eerst meer over hoe ik zoal samenwerk met bedrijven.

Scandinavisch Leven op Social Media

Je kunt me ook volgen of contact met me opnemen via social media:

Nieuwsbrief

Als je af en toe per mail op de hoogte gehouden wilt worden van wat ik zoal schrijf, kun je je hier aanmelden voor mijn nieuwsbrief. Je kunt dan kiezen of je geïnteresseerd bent in Scandinavië, Oost-Europa en/of Nederland.

Scandinavische vakantietips

Voor Scandinavische vakantietips verwijs ik je graag naar:

KvK en btw

Scandinavisch Leven is onderdeel van Stralend Schrijven, dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 28083970. Mijn btw-nummer is NL002029097B02.