Krijg zin in Scandinavië op deze vakantiebeurzen in januari en februari

In januari en februari kan het soms lijken alsof de lente en de zomer maar niet dichterbij willen komen. En dat terwijl je er misschien al zo naar uitkijkt om, als de dagen weer lekker lang zijn, naar Scandinavië te gaan! Gelukkig zijn er in januari en februari verschillende evenementen die je door deze donkere maanden heen helpen. Kom jij ook wat Scanndinavië-sfeer opsnuiven op deze data?

11-12 januari 2020: Beurs voor bijzondere reizen in Amsterdam

Naar de Beurs voor bijzondere reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam ben ik nog nooit geweest, maar ik zit eraan te denken om dat dit jaar eens wel te doen. Er is onder andere informatie over reizen naar Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland te vinden.

16-19 januari 2020: Vakantiebeurs Utrecht

Natuurlijk is er elk jaar de Vakantiebeurs in Utrecht om nieuwe reisplannen te maken. Ik ben er altijd minimaal één maar vaak twee dagen om inspiratie op te doen en contacten te leggen. Want ook al is er veel te vinden op internet, het blijft toch leuk om daar rond te lopen en in de hallen van de beurs muziek en hapjes tegen te komen uit allerlei verschillende landen.

8-9 februari 2020: Emigratiebeurs in Houten

De Scandinaviëhal maakt deel uit van de Emigratiebeurs en als je rondloopt met plannen om te gaan emigreren naar bijvoorbeeld Zweden of Noorwegen, dan is het zeker interessant om hier eens een kijkje te gaan nemen.

28 februari-1 maart 2020: Fiets- en wandelbeurs in Utrecht

Wandelen en fietsen doe ik heel graag, dus misschien is het ook wel eens een idee om deze beurs te bezoeken.

Weet jij nog andere vakantiebeurzen in januari en februari waarmee we de vakantiepret alvast een beetje kunnen opstarten? Ik ben benieuwd!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.