IJslandse serie Fractures: Home is where the heart breaks

Nieuws van streamingplatform myLum! Vanaf 24 juni is daar de IJslandse serie Fractures (in het IJslands: Vitjanir) te zien. Hierin volgen we Kristin, die na haar scheiding opnieuw begint in het dorpje waar ze is opgegroeid.

Het verhaal van de serie Fractures

De serie Fractures gaat over Kristin, die na haar scheiding met haar dochter verhuist naar het kleine vissersdorpje waar ze is opgegroeid. Ze gaat daar aan de slag op de spoedeisende hulp. Haar moeder woont ook nog in het dorp. Samen met haar dochter en haar moeder krijgt Kristin haar leven weer een beetje op de rails. Maar de psychische klachten van haar moeder zijn wel een grote zorg. Daarnaast heeft Kristin haar handen vol aan haar nieuwe collega’s en loopt ze een oude vlam (een politieagent) tegen het lijf. Ze beseft al snel dat dit dorp onder andere door haar verleden haar definitieve plek wordt. De dorpelingen hebben haar net zoveel nodig als zij hen.

IJslandse serie Fractures
Afbeelding met dank aan myLum

Bekende acteurs in de cast

Als je graag naar IJslandse of (andere) Scandinavische series kijkt, kun je de volgende acteurs uit de cast van Fractures herkennen:

Waar kun je Fractures kijken?

De IJslandse serie Fractures bestaat uit 8 afleveringen van 45 minuten en is vanaf 24 juni 2022 te streamen op myLum. Je kunt de serie ook al bestellen op dvd. Op deze website kun je in één oogopslag zien waar de serie eventueel nog meer te streamen is, bijvoorbeeld op Netflix of NPO Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.