Scandinavische evenementen in november 2022

Net als in oktober zijn er normaal gesproken ook allerlei leuke Scandinavische evenementen in november: bijvoorbeeld het Noordelijk Filmfestival. Wel heb ik tot nu toe minder kunnen vinden dan in de tijd voor corona. Ik hoop deze post dan ook nog verder te kunnen aanvullen. Weet jij nog leuke Scandinavische evenementen in november? Laat het me weten!

Let op: kijk altijd nog even op de website van het evenement zelf voor de meest actuele informatie.

9-13 november 2021: Noordelijk Film Festival

Vorig jaar bezocht ik het Noordelijk Film Festival, waar elk jaar veel Noord-Europese films worden vertoond. Dat was ontzettend interessant: ik woonde de premiere van de Noorse serie Furia bij en de regisseur vertelde meer over het ontstaan van de serie en beantwoordde vragen. Daarna was er met een kleiner publiek nog een masterclass van de regisseur, waarin hij tot in detail vertelde hoe het maken van zo’n serie in zijn werk gaat. Superinteressant!

Dit jaar staat het filmfestival gepland van 9-13 november, met als focus: ‘Faces of the North’. Hoe dat er precies uit komt te zien, zal de komende weken worden bekendgemaakt.

Noordelijk Filmfestival

Scandinavian Wintersports: geen bijeenkomsten gepland

In het verleden organiseerde Scandinavian Wintersports wel eens een Scandinavië-evenement in november. Op dit moment staan er geen evenementen van Scandinavian Wintersports gepland. Als ze nog wel worden gepland, vind je ze als eerste op de website van Scandinavian Wintersports.

Ken je nog meer Scandinavië-evenementen in november die hier eigenlijk niet mogen ontbreken? Laat het dan even weten – alvast bedankt!

En de Scandinavische kerstmarkten dan?

November is natuurlijk ook de maand waarin de Scandinavische kerstmarkten weer op gang komen. Hier vind je een overzicht van Scandinavische kerstmarkten.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.