Scandinavische evenementen in november 2021: zouden ze allemaal doorgaan?

Net als in oktober zijn er normaal gesproken ook allerlei leuke Scandinavische evenementen in november: bijvoorbeeld het Noordelijk Filmfestival. Zouden ze dit jaar allemaal kunnen doorgaan? We hopen er met zijn allen op natuurlijk. Hieronder lees je er meer over.

Let op: kijk altijd nog even op de website van het evenement zelf voor de meest actuele informatie.

Scandinavian Wintersports: geen bijeenkomsten gepland

In het verleden organiseerde Scandinavian Wintersports wel eens een Scandinavië-evenement in november. Op dit moment staan er geen evenementen van Scandinavian Wintersports gepland. Als ze nog wel worden gepland, vind je ze als eerste op de website van Scandinavian Wintersports.

10-14 november 2021: Noordelijk Film Festival

Het Noordelijk Film Festival, waar elk jaar veel Noord-Europese films worden vertoond, moest vorig jaar meerdere keren het roer omgooien naar aanleiding van aanpassingen van de regels. Dit jaar staat het filmfestival gepland van 10-14 november, onder het motto: Different, but familiar. Hoe dat er precies uit komt te zien, zal de komende weken worden bekendgemaakt.

Noordelijk Filmfestival

Scandinaviëmarkt in Baarn

Ik heb nog niet kunnen vinden of de Scandinaviëmarkt in Baarn (voorheen de Noorse truiendag) dit jaar doorgaat. Kijk op de website van deze Scandinaviëmarkt om te kijken of er nog iets verandert.

Ken je nog meer Scandinavië-evenementen in november die hier eigenlijk niet mogen ontbreken? Laat het dan even weten – alvast bedankt!

En de Scandinavische kerstmarkten dan?

November is natuurlijk ook de maand waarin de Scandinavische kerstmarkten weer op gang komen. Hier vind je een overzicht van Scandinavische kerstmarkten.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.