film someone you love

Persbrandt & Dyrholm in de film Someone you love (En du elsker)

Grote namen kom je tegen in de cast van de nieuwe Zweedse film Someone You Love (En du elsker). Wat denk je van Mikael Persbrandt (Beck), Trine Dyrholm (The Legacy, Margrete Queen of the North, Love is all you need) en Birgitte Hjort Sørensen (Borgen)? Gelukkig voor ons heeft September Film de film van Zweden naar Nederland gebracht. Sinds 24 augustus 2022 is hij on demand te zien.

Tip: hou je van Scandinavische filmhuisfilms? Bij Cinemember kun je een heleboel bijzondere films kijken wanneer jij dat wilt. Met een proefabonnement kun je het 2 weken gratis uitproberen.

Het verhaal van Someone you love

Someone you love gaat over de wereldberoemde singer-songwriter Thomas Jacob. Hij woont in Los Angeles, maar keert na jaren afwezigheid terug naar Denemarken om daar een nieuw album op te nemen. (Dat deed me trouwens erg denken aan een aflevering van The Sommerdahl Murders.) Dan duikt plotseling Thomas’ dochter Julie op – samen met zijn 11-jarige kleinzoon Noa. Al snel wordt Thomas gedwongen om zich over de jongen te ontfermen. En het mooie is: zijn muziek brengt de twee steeds dichter bij elkaar. Maar het noodlot slaat toe en Thomas wordt gedwongen om een keuze te maken die zijn leven voorgoed zal veranderen.

film someone you love
Foto via September Film

Waar is Someone you love te zien?

Op dit moment is de film Someone you love te streamen via iTunes, Google Play, Ziggo, Pathe Thuis en KPN.

Hier kun je alvast de trailer bekijken:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.