Deense film All you need is love

Deense film Love is all you need oftewel Den skaldede frisør

Nu online te zien op Cinemember: De film Love is all you need met Pierce Brosnan. Wat heeft dat met Scandinavië te maken, zul je zeggen. Nou, deze romcom heet eigenlijk Den skaldede frisør ofwel De kale kapster. Ondanks de grotendeels internationale productie is het een Deense film, met bekende Deense acteurs als Trine Dyrholm (o.a. The Legacy), Kim Bodnia (o.a. The Bridge) en Paprika Steen (o.a. Below the surface).

Tip: hou je van Scandinavische filmhuisfilms? Bij Cinemember kun je een heleboel bijzondere films kijken wanneer jij dat wilt. Met een proefabonnement kun je het 2 weken gratis uitproberen.

Het verhaal van de film Love is all you need

De Deense titel van de film is gebaseerd op hoofdrolspeelster Ida (Trine Dyrholm). Die is namelijk kapster én herstellende van borstkanker. Het zijn roerige tijden voor haar: ze treft haar man Leif (Kim Bodnia) aan in de armen van een jonge collega en haar dochter Astrid (Molly Blixt Egelind) gaat in Italië trouwen. Daar gaat Ida natuurlijk naartoe. Onderweg naar het vliegveld loopt ze zakenman en weduwnaar Philip (Pierce Brosnan) tegen het lijf. Stomtoevallig blijkt hij de vader van Ida’s aanstaande schoonzoon te zijn. De bruiloft vindt plaats in de villa waar hij vroeger woonde met zijn vrouw en dat is best confronterend – net als het feit dat Leif besluit zijn nieuwe vriendin mee te nemen naar het feest.

Dit alles wordt omlijst met mooie, zonnige beelden van het Italiaanse Sorrento waarvan je zin krijgt om meteen in het vliegtuig te stappen.

Deense film All you need is love
Foto met dank aan NPO

Kijk Love is all you need zelf

De film Love is all you need is nu online te zien bij Cinemember. Je kunt de film ook op dvd bestellen.

Bekijk hier alvast de trailer van Love is all you need:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.