Deense serie Agent

Hilariteit en ontroering in de Deense serie Agent

De Deense comedy- of dramedy-serie Agent gaat over een man met het hart op de juiste plaats, maar met de verkeerde prioriteiten. De serie heeft een echte Scandinavische sterrencast en is een opeenstapeling van bijzondere, grappige en tenenkrommende situaties, afgewisseld met kwetsbare en ontroerende momenten.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Het verhaal van Agent

In Agent maken we kennis met Joe (Esben Smed), een 35-jarige artiestenmanager met grote, internationale ambities. In zijn pogingen om zijn eigen ambities en die van zijn artiesten waar te maken, probeert hij hemel en aarde te bewegen. Helaas vaak zonder succes…

Naast zijn zakelijke uitdagingen probeert hij voortdurend te voorkomen dat zijn persoonlijke problemen zich niet steeds verder opstapelen. Zijn 10-jarige dochter verdient namelijk ook een belangrijke plaats in de dagelijkse chaos die Joe’s leven bepaalt.

Joe’s poging om de balans te vinden tussen werk, privé en zijn veeleisende artiesten brengen hem in onmogelijke en grappige situaties.

Deense serie Agent
Foto: Henrik_Ohsten/Zentropa via Lumière/Media Tornado

Agent is geregisseerd door Nikolaj Lie Kaas en bevat een sterke cast met onder andere Esben Smid (Follow the Money, Lykke-Per), Sidse Babett Knudsen (Borgen, Westworld), Dar Salim (Below the Surface, Game of Thrones), Ulrich Thomsen (The Marco Effect, Trom), Lars Ranthe (Drunk).

De Deense serie Agent werd geselecteerd voor het Berlin International Film Festival 2023.

Waar is de serie Agent te zien?

De Scandinavische serie Agent bestaat uit 8 afleveringen van 45 minuten en is verkrijgbaar op DVD.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.