serie Grow

Twee broers aan weerszijden van de wet in de Deense serie Grow

Nog een nieuwe Scandinavische serie dit najaar: de Deense serie Grow (Alfa/Bködsbroder). Het belooft een razendsnelle thriller te zijn waarin we twee broers met botsende levenspaden volgen. De ene broer komt terecht in het drugsmilieu, terwijl de ander actief is bij de narcoticabrigade. Dat lijkt me hét recept voor veel confrontaties en gewetensvragen. De serie Grow is nu te streamen op myLum en te bestellen op dvd.

Het verhaal van de serie

Wanneer beursmakelaar Adam in het verleden van zijn overleden vader duikt, schuift de grond onder zijn erg ambitieuze voeten weg. Zonder het goed en wel te beseffen wordt hij ondergedompeld in de Deense drugswereld. Zijn criminele honger naar macht krijgt opeens een heel andere wending als zijn broer Jakob, politieagent, hem tegen het lijf loopt.

serie Grow
Foto met dank aan Lumière

In de serie Grow (Alfa) kruipen de acterende broers Sebastian Jessen en Andreas Jessen in de huid van Adam en Jakob. Verder speelt Lars Mikkelsen (uit o.a. The Team, Borgen, The Killing) een van de hoofdrollen en zien we Ari Alexander (uit Rita), Besir Zeciri (When the dust settles) en Johannes Lassen (Below the surface).

Waar is de serie Grow te zien?

De serie Grow bestaat uit 8 afleveringen van 42 minuten en nu te streamen op myLum en te bestellen op dvd.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Bekijk hier alvast de trailer:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.