ULLR van Helly Hansen

Freeriden onder topomstandigheden met ULLR van Helly Hansen

In de ruim 140 jaar dat Helly Hansen bestaat, heeft het Noorse merk een allerlei innovatieve en technische outerwear ontwikkeld voor iedereen die graag op de lange latten staat. Dankzij thuisbasis Noorwegen kan Helly Hansen veel deskundige kennis opdoen in enkele van de meest inspirerende en uitdagende skigebieden ter wereld. Die kennis wordt nog versterkt door middel van nauwe samenwerking met professionals. Het resultaat: effectieve, prestatiegerichte uitrustingen voor de bergen en pistes. Voor najaar/winter 2022-23 breidt Helly Hansen de ULLR-collectie voor freeride-avonturen uit met de Elevation Infinity 2.0 Jacket voor heren en de Elevation Infinity Shell Jacket voor dames.

Gen-Z-visie

Voor dit seizoen heeft het merk gebruikgemaakt van de professionele kennis die is opgedaan bij het ontwerpen van eerdere ULLR-collecties, maar ook van nieuwe inzichten van jonge freeride-skiërs met een unieke Gen Z-visie. De Elevation Infinity 2.0 Jacket en de Elevation Infinity Shell Jacket borduren voort op de bekroonde Elevation Infinity Shell Jacket uit 2020. Allebei zijn ze voorzien van Helly Hansen’s meest innovatieve en verantwoorde waterdichte/ademende technologie tot nu toe: LIFA INFINITY PRO™.

ULLR van Helly Hansen
Foto: Helly Hansen via Image PR

Over LIFA INFINITY PRO™

Het volledig waterdichte/ademende LIFA INFINITY™-membraan en de duurzame waterafstotende prestaties worden bereikt zonder het gebruik van chemicaliën, maar met behulp van LIFA®-vezels, een Helly Hansentechnologie die lichtgewicht en hydrofoob is. Door het LIFA INFINITY™-membraan te combineren met 100% LIFA® hydrofobe buitenstof, is LIFA INFINITY PRO™ echt een baanbrekende technologie. Dankzij de eeuwigdurende waterafstotende bescherming die na gebruik nooit meer opnieuw waterbestendig hoeft te worden gemaakt met een chemische behandeling, levert LIFA INFINITY PRO™ langdurige, duurzame en superieure professionele prestaties, wat voor weer het ook is.

Die revolutionaire technologie zorgt ervoor dat beide jassen de extreme waterdichtheid en het ademend vermogen kunnen bieden van de HELLY TECH® Professional-constructie. Deze biedt extreme bescherming bij zeer natte, intensieve of lange activiteiten onder zware omstandigheden.

Het is Helly Hansen’s meest innovatieve en verantwoorde waterdichte én ademende technologie tot nu toe. Deze first-to-market technologie daagt de industrienorm uit en verlegt de grenzen in kledingontwerp door middel van geavanceerde textieltechnologie en -ontwikkeling.

Het is belangrijk voor ons om als merk te blijven innoveren om technische, professionele kleding te bieden die geschikt is voor de piste en die minder impact heeft op de omgeving waarin we werken en recreëren.

Philip Tavell, Category Managing Director for Ski bij Helly Hansen

Cruciale onderdelen

De jassen zijn geschikt voor een rugzak en een helm, hebben meerdere zakken en een hi-vis capuchonrand en details. De jassen bevatten ook een Life Pocket™ om telefoons langer aan de praat te houden in koude omgevingen, evenals een RECCO® reflector om skiërs in veiligheid te houden en vindbaar te maken voor reddingswerkers.

De Elevation Infinity 2.0 Jacket voor mannen en het Elevation Infinity Shell Jacket voor vrouwen zijn nu verkrijgbaar, net als de rest van de ULLR-collectie.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.