Natuurlijke verzorgingsproducten van True Organic of Sweden

Soms is het best zoeken naar Scandinavische verzorgingsproducten. Je kunt het namelijk lang niet altijd aan de naam zien of ze Deens, Zweeds of Noors zijn. Maar bij True Organic of Sweden weet je het meteen. En ik wist dus ook meteen: dat wil ik wel eens uitproberen!

Over True Organic of Sweden

True Organic of Sweden is een merk met een missie: het creëren van verzorgingsproducten van topkwaliteit én met zoveel mogelijk organische ingrediënten. Het bedrijf is opgericht door de Zweedse Tina de Sousa. Ze is geboren en getogen in Zweden, maar heeft ook veel over de hele wereld gereisd en daar veel gezien en ervaren. Naar aanleiding daarvan werd ze zich er steeds bewuster van dat wat we eten in direct verband staat met onze gezondheid en hoe fit we ons voelen. Toen haar zoontje werd geboren, kon ze het natuurlijke en multifunctionele verzorgingsproduct dat ze voor zijn huid nodig had niet vinden. Daarom besloot ze het zelf te ontwikkelen.

All you need is me creme

Getest: All you need is me

Dat product, het eerste product dat True Organic of Sweden op de markt bracht, was All You Need Is Me. Dit is ook het product van True Organics of Sweden dat ik heb besteld en op dit moment gebruik. All You Need Is Me is een (inmiddels erg populaire en meerdere keren bekroonde) crème op basis van natuurlijke ingrediënten: castorolie, bijenwas, olijfolie, sheaboter, vitamine E en bosbessenzaadolie.

Je kunt de crème gebruiken voor bijvoorbeeld droge lippen of ruwe plekjes op de huid. De crème verzacht, versoepelt en kalmeert droge of geïrriteerde huid. Je kunt hem zelfs gebruiken bij licht verbrande huid en kleine sneetjes en schrammen. In het gebruik doet hij me wel een beetje denken aan de ‘wonderpotjes’ van Oriflame, maar ik vind het hygiënischer dat de All You Need Is Me-crème in een tube zit.

True organics of Sweden

Andere producten van True Organic of Sweden

Deze crème was dus het eerste product van True Organic of Sweden, maar inmiddels zijn er nog meer producten, zoals:

  • Make My Day gezichtscrème met superfoods erin. Deze crème verzacht je huid en ruikt ook nog eens erg lekker.
  • Face It gezichtsserum maakt de huid van je gezicht zachter en laat je stralen zonder je poriën te verstoppen. Ook erg fijn: de producten trekken snel in en geven je geen plakkerig gevoel.
  • Undercover Agent, een vegan-vriendelijke deodorant in een recyclebare glazen verpakking. Hierin ben ik bijzonder geïnteresseerd, wat ik krijg snel een geïrriteerde huid van chemische stoffen in een deodorant, maar natuurlijke deodorants vind ik niet altijd even goed werken of makkelijk aan te brengen.
  • Sea Me Mask, een gezichtsmasker met aloe vera en zeewier in een tube van suikerriet

De producten van True Organic of Sweden zijn onder andere verkrijgbaar bij bol.com, waar ik ook mijn tubetje All You Need Is Me bestelde. Je vindt True Organic of Sweden ook bij De Online Drogist.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.