Scandinavische kerstpakketten voor jezelf en/of een ander

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Laatst deelde ik al een Deens en een Zweeds kerstpakket dat je dit jaar kunt bestellen voor jezelf of anderen. Maar sindsdien ben ik nóg een paar Scandinavische kerstpakketten tegengekomen. En omdat we allemaal wel wat leuks kunnen gebruiken tegen het einde van dit bewogen jaar, wil ik die ook met je delen. Door een Scandinavisch kerstpakket te kopen bij een ‘kleine’ ondernemer, maak je namelijk niet alleen de ontvanger van het kerstpakket blij, maar ook die ondernemer. Dat is mooi meegenomen, want als zzp’er weet ik dat ook je bedrijf draaiende houden in 2020 lang niet altijd vanzelfsprekend was.

Geschenkpakketten van De Witte Eland

Scandinavische delicatessenzaak De Witte Eland heeft meerdere mooie geschenkverpakkingen die echt een feestje zijn om te krijgen of te geven. Hier lees je bijvoorbeeld meer over de set met vloeibare kruiden uit Denemarken. Maar er is ook een pastapakket, een pakket met latte-kruiden… Afijn, kijk zelf maar.

Gevulde tas bij Loppisfynd

Bij Loppisfynd in Vriezenveen kun je een tas met de opdruk Filled with loppisfynd kopen met daarin een kaart naar keuze + een candle bag en bijvoorbeeld:

  • een katoenen plaid
  • een hanglepel
  • kaarsen
  • verschillende kaarsenstandaards
  • een engelhanger
  • een kerstster
  • of een cadeaubon

Er is van alles mogelijk. Kijk maar eens op de website van Loppisfynd.

Theemokken bij Nordstil

Nordstil heeft twee verschillende soorten kerstpakketten:

  • twee theemokken van het Deense merk Lone Stokholm plus een bijpassende theedoek
  • twee theemokken van het Deense merk Lone Stokholm en twee handgemaakte Zweedse chocoladerepen van Rawchokladfabriken

Ik weet wel waar mijn voorkeur naar uitgaat! Ik ben namelijk gek op chocola. Beide kerstpakketten zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, dus let bij het bestellen goed op welke opdruk je op de mokken en eventueel de theedoek wilt hebben. Je vindt deze Scandinavische kerstpakketten op de website van Nordstil.

Deens kerstpakket bij De Snoepfabriek

Eerder al schreef ik over het Deense kerstpakket van De Snoepfabriek, met daarin typisch Deense bolcher. Hier lees je er meer over.

Zweeds kerstpakket bij Northern Delight

En bij Northern Delight kon je t/m 4 november een Zweeds kerstpakket bestellen. Mijn bestelling is geplaatst en ik kan niet wachten tot het pakket bezorgd wordt. Let op: je kunt bij Ingrid ook een compleet Zweeds kerstbuffet bestellen!

Ben jij nog andere Scandinavische kerstpakketten tegengekomen? Laat het me weten, dan voeg ik ze hier toe!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *