Ikea en Lego

Mooie samenwerking tussen IKEA en LEGO®: BYGGLEK

Heb je de nieuwe BYGGLEK-collectie al gezien? Het is een samenwerking tussen IKEA uit Zweden en LEGO® uit Denemarken. Daar kan alleen maar iets leuks uit voortkomen toch?

Spelen en opruimen met BYGGLEK

IKEA en LEGO® vinden spelen allebei een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Je wordt er lekker creatief van, het helpt je stress loslaten en spelen brengt mensen samen.

Rondslingerend speelgoed is een ander verhaal. Het is allesbehalve fijn en ontspannend om met blote voeten op een LEGO®-steentje te gaan staan. Naast spelen is opruimen dus ook best belangrijk…

Ikea en Lego
Foto: IKEA

Opbergdozen om mee te spelen

De BYGGLEK-collectie bestaat uit opbergdozen voor je losse steentjes. Maar het zijn niet zomaar opbergdozen: in, op en om de doos kun je de mooiste creaties bouwen. Die kun je laten staan of eventueel makkelijk verplaatsen, zodat je er de volgende dag mee verder kunt spelen.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

De BYGGLEK-dozen zijn er in verschillende formaten en hebben een bouwplaat als deksel. Zo kun je dus LEGO®-steentjes op de opbergdoos bouwen. Maar je kunt ook met de dozen zelf bouwen. Gebruik een doos bijvoorbeeld als basis voor een huis, of klik meerdere dozen op elkaar voor een wolkenkrabber of reusachtige robot.

De BYGGLEK dozen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de LEGO®-steentjes en zijn dus goed voor jaren speelplezier.

Ikea Bygglek
Foto: IKEA

Geen bouwinstructies

De BYGGLEK-dozen worden niet geleverd met een bouwinstructie. Je kunt ze namelijk niet ‘goed’ of ‘fout’ gebruiken – jij bepaalt. IKEA verkoopt ook een set steentjes om ermee te combineren – inclusief (IKEA-)hotdog.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.