scandinavische woonwinkels

Scandinavische woonwinkels: hier vind je jouw Scandinavische interieur online

Een Scandinavisch interieur stel je meestal niet van de ene op de andere dag samen. Je kijkt om je heen, laat je inspireren en koopt af en toe een meubelstuk of woonaccessoire waarvan je écht blij wordt. Kun jij ook van tevoren urenlang rondkijken op woonwebsites of heb je hele Pinterest-borden vol ideeën? Dan is onderstaande inspiratie voor een Scandiavisch interieur echt iets voor jou.

Wooninspiratie bij Fonq

Fonq heeft veel producten die passen in een Scandinavische inrichting, maar ook mooie foto’s om inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld maar eens hier:

Cool uit het Noorden bij Trendhopper

Trendhopper heeft een inspiratiepagina met voorbeelden van Scandinavische interieurs onder de noemer Cool uit het Noorden.

Woonaccessoires bij Nordic Nest

Bij Nordic Nest is (bijna) alles Scandinavisch. Je kunt er terecht voor meubels. Zelf heb ik deze woonwinkel tot nu toe vooral gebruikt voor het kopen van Scandinavische woonaccessoires en serviesgoed. Nordic Nest heeft eigenlijk altijd wel interessante kortingen. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, zit daar ook een voordeeltje aan vast.

scandinavische woonwinkels

De Scandinavische Woonwinkel

Ken je De Scandinavische Woonwinkel al? Hier vind je enkele hele mooie merken en de service van deze winkel is ook erg goed. Hier lees je er meer over.

Betaalbare inspiratie bij IKEA

IKEA mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. En net als bij FonQ geldt voor IKEA dat je op de website heel veel inspiratie kunt opdoen, ook als je niet van plan bent om iets of alles bij deze winkel te kopen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de slimme (en mooie) ideeën voor de volgende ruimtes:

Jotex

Minder bekend en met een minder duidelijke Scandinavische uitstraling is Jotex. Hier lees je meer over deze Scandianvische woonwinkel.

Søstrene Grene

De winkels van de Deense zussen Anna en Clara zijn altijd leuk om even binnen te wandelen. Je vindt er van alles, zoals leuke schriftjes en pennen, maar ook kaarsen en kandelaars en serviesgoed en kleine meubels – vaak met een Deens tintje. Hier lees je meer over deze Deense winkel, waar je zowel online als fysiek kunt winkelen.

Flying Tiger

Een andere Deense winkel waar ik altijd wel even binnenloop als ik in de stad ben, is Flying Tiger Ook deze winkel heeft van alles en nog wat, inclusief bijvoorbeeld Deense snoepjes en leuke spulletjes voor de feestdagen. Het is lang niet altijd Scandinavisch, maar soms zitten er mooie vondsten bij, zoals het nisse-deurtje + accessoires voor rondom de kerstdagen. Flying Tiger heeft vriendelijke prijzen en je kunt er ook online winkelen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.