Deense keukenapparatuur

FOODIE van RIG-TIG: vrolijkheid voor in je keuken

Ik ben al een tijdje fan van de keukenspulletjes van RIG-TIG. Dit Deense merk maakt handig keukengerei dat er ook nog eens mooi uitziet – en dat vaak best vriendelijk geprijsd is. Deense en internationale ontwerpers maken voor RIG-TIG steeds weer nieuwe tools en apparaten met slimme, innovatieve functies. Soms worden zelfs meerdere functies gecombineerd in één stuk keukengerei – wat weer handig is als de ruimte in je keuken beperkt is. Sommige ontwerpen van RIG-TIG staan op zichzelf, anderen vormen samen een productreeks. Dat laatste is het geval bij FOODIE, een reeks elektrische keukenapparaten van RIG-TIG met zachte vormen en kleuren.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Mooi en compact

Eigenlijk zijn de elektrische keukenapparaten van FOODIE met hun zachte vormen en kleuren te mooi op op te bergen in een keukenla of -kast. En waarom zou je ook, als je ze elke dag wel kunt gebruiken? Ze maken terugkerende taken zoals koffie zetten of een smoothie maken dankzij het functionele en gebruiksvriendelijke ontwerp toch net wat makkelijker en daardoor ook leuker.

Een paar voorbeelden van de slimme functionaliteit van FOODIE zijn:

 • de geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer
 • het heldere glas van de koffiemolen
 • de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender

Dankzij hun compacte omvang zijn deze apparaten ook nog eens perfect voor kleine keukens en vakantiehuizen.

Deense keukenapparatuur
Foto: RIG-TIG via Home Comfort Press

Inspiratie uit de jaren 50

Met hun afgeronde vormen en matte oppervlakken doen de keukenapparaten uit de FOODIE-reeks denken aan de stijl van veel interieurs uit de jaren 50. Daarnaast zorgt deze vormgeving voor een comfortabele grip. Zeker als je meerdere apparaten van RIG-TIG hebt staan, vormen deze apparaten een sieraad voor je keuken en een prachtig geheel.

Behalve in het zwart en wit zijn de FOODIE-apparaten nu ook als limited edition verkrijgbaar in zachte pastelkleuren.

Deense keukenapparatuur
Foto: RIG-TIG via Home Comfort Press

De producten uit de FOODIE-reeks

Op dit moment omvat de FOODIE-reeks van RIG-TIG de volgende keukenapparaten:

 • Eenkops koffiezetapparaat
 • Melkopschuimer
 • Staafmixer
 • Broodrooster
 • Waterkoker
 • Handmixer
 • Smoothiemaker
 • Elektrische koffiemolen

De handige en mooie keukenspulletjes van RIG-TIG zijn onder andere verkrijgbaar hier bij online Scandinavische designwinkel Nordic Nest.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.