Fjallraven Kanken Art

Mooi: Fjällräven Kånken Art van de Zweedse kunstenaar Moa Hoff

Stel je voor: een zomerse wandeling door een Zweeds bos. De zon schijnt tussen de groene blaadjes van de berkenbomen door en in de verte glinstert water. Daar ga je maar eens een hengeltje uitgooien. Voel je het al? Dat heerlijke Zweedse zomergevoel roept de nieuwe Fjällräven Kånken met een print van de Zweedse kunstenaar Moa Hoff op. Wat is hij mooi!

Fjallraven Kanken Art

Fjällräven Kånken Art en het Arctic Fox Initiative

Fjällräven Kånken Art speelt een belangrijke rol bij het Arctic Fox Initiative, een project waarmee het Zweedse merk Fjällräven bijdraagt aan het behoud van de natuur. De eerste drie projecten die in 2019 door dit initiatief werden ondersteund, waren The Beach Clean Network Limited (VK), Leave No Trace (VS) en Hej Främling! (Zweden). Deze goede doelen kregen van Fjällräven giften die voortkwamen uit de verkoop van vooral de Kånken Art-collectie. Voor 2020 worden in juli weer nieuwe projecten bekendgemaakt die steun zullen ontvangen.

Draagbaar kunstwerk van Moa Hoff

Fjällräven nodigt voor de Kånken Art-collectie kunstenaars uit om hun band met de natuur uit te drukken op de stof van een Kånken-rugzak.Voor de zomer van 2020, waarin je misschien wel enorm verlangt naar de Zweedse bossen (ik wel in ieder geval!), komt Fjällräven Kånken Art met een nieuwe, limited edition print van de Zweedse kunstenaar Moa Hoff. Deze illustrator, kunstenaar komt uit Stockholm en ze maakte een speels ontwerp dat gebaseerd is op een nostalgische jeugdherinnering aan een wandeling in het bos met haar vader. In de print vind je berkenbomen terug, maar ook een vleermuis, een lynx, een vis en nog meer dieren uit de Zweedse natuur.

“Ik herinner me het licht, de heldere kleuren en kleine knobbelige berkenbomen.”

Moa Hoff
Fjallraven Moa Hoff

Hier koop je deze Kånken Art

De nieuwe Kånken Art-collectie is vanaf 15 juni 2020 verkrijgbaar bij Bever en de Flagship Store in Amsterdam en bevat behalve de Kånken Art-rugzak ook nog:

Ik vind het een mooie manier om elke dag toch een beetje het Zweedse zomergevoel te ervaren. Wat vind jij van dit design?

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.