boek in eeuwigheid van camilla grebe

De nieuwe Camilla Grebe heet In eeuwigheid

Op 3 augustus 2023 verschijnt er een nieuwe intrigerende psychologische thriller van tweevoudig Glass Key Award-winnares Camilla Grebe. Het boek heet In eeuwigheid (Välkommen till evigheten). Je kent Camilla Grebe misschien wel van de spannende verhalen van Moskou Noir, waar de serie Moscow Noir op is gebaseerd.

Het verhaal van In eeuwigheid

Op een mooie dag in augustus heten Lykke en haar man Gabriel hun vrienden welkom bij hun jaarlijkse zomerfeest. Hun zeventienjarige tweeling Harry en David is er ook, met hun beste vriendin Bonnie. De drie zijn al hun hele jeugd bevriend, maar langzaam lijkt de vriendschap te veranderen.

Als Lykke de volgende dag met een kater opstaat, wordt het lichaam van Bonnie gevonden in het huisje achter in de tuin waar de pubers samen sliepen. De beide jongens verklaren niets gemerkt te hebben, maar de deur is van binnenuit op slot gedraaid, niemand had het huisje in kunnen sluipen.

Acht jaar later wordt Lykke zelf verdacht van moord, en weigert ze een verklaring af te geven. Wat is er werkelijk gebeurd in die fatale zomernacht?

boek in eeuwigheid van camilla grebe
Afbeelding met dank aan uitgeverij Cargo – Omslagontwerp: bij Barbara

Over Camilla Grebe

Camilla Grebe (1968) is een succesvolle ondernemer die meerdere topfuncties in de zakenwereld heeft bekleed. Momenteel woont ze met haar man en twee kinderen in Portugal. Ze is de eerste vrouwelijke Scandinavische thrillerauteur die voor haar werk twee keer de Glass Key Award ontving. Alleen Stieg Larsson en Arnaldur Indridason gingen haar voor.

Eerder schreef Grebe:

  • De minnares
  • Dagboek van mijn verdwijning
  • In slaap gevangen
  • De schimmenjager
  • Iedereen liegt

Lees In eeuwigheid zelf

In eeuwigheid van Camilla Grebe (ISBN 978 94 031 8981 9) heeft 368 bladzijden. Het verscheen bij uitgeverij Cargo en is vertaald door Clementine Luijten & Jasper Popma. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.