Victoria-zeep uit Zweden: perfect voor moederdag

Heb jij al nagedacht over een leuk moederdagcadeau voor de moeder(s) die jij graag elk jaar in het zonnetje zet? Als je echt iets bijzonders wilt geven, kun je daar meestal het beste een tijdje van tevoren al over gaan nadenken. En misschien kan ik je daarbij nog wel een beetje op weg helpen ook – zeker bij moeders die van Zweden houden. Ik kwam namelijk laatst bij webwinkel Boukmans & Van Ymen Zweedse zeepjes van het merk Victoria tegen. Die ruiken niet alleen heerlijk, maar hebben ook nog eens een mooie verpakking, waardoor het stuk voor stuk cadeautjes zijn. Extra goed nieuws: ik mag van Boukmans & Van Ymen 50% korting geven op deze Victoria-zepen. Met de kortingscode SCANDINAVISCHLEVEN-50 krijg je tot Moederdag 2022 (8 mei) 50% korting op de Victoria-zepen. Wil je er eerst wat meer over weten? Lees dan even verder.

Over Victoria uit Zweden

Victoria Scandinavian Soap AB is een Zweeds familiebedrijf dat al bestaat sinds 1905. Het werd opgericht in Helsingborg en is hofleverancier van het Zweedse koningshuis. Het bedrijf produceert al sinds het begin van de 20e eeuw zeep van topkwaliteit. Combineer al die ervaring met alle innovaties die ze in de loop der jaren hebben bedacht en het resultaat zijn bekende merknamen zoals Cremosin, Tallba, Victoria en Lanolin-Ägg-Tvål, die de hele wereld over gaan.

Maar wat voor zeepjes maakt Victoria nu eigenlijk zoal?

Cremosin Tvål

Cremosin is de oudste nog lopende productreeks van Victoria: deze zeep wordt al sinds 1923 gemaakt en verkocht in Zweden. Deze ietwat nostalgische zeep heeft een tijdloos ontwerp en een verfijnde geur van onder andere citroen en kaneelhout. Het is een echte klassieker die al generaties lang populair is in veel Zweedse huishoudens.

Lanolin-ägg-tvål

Iets anders dat al generaties lang traditie was in Zweden, was het zelf maken van gezichtsmaskers van glycerine, rozenwater en eiwit. Op basis van dit idee ontwikkelde Victoria een eiwitzeep speciaal voor je gezicht. Het werd een groot succes. De unieke zeep bevat onder andere lanoline en rozenwater – perfect om je poriën te reinigen en je huid een mooie teint te geven.

victoriazeep uit zweden

Kerstzeepjes

Een bijzonder soort zepen van Victoria zijn de kerstzeepjes. Die zien er zo mooi uit! Zowel van de doosjes als van de zepen zelf wordt echt werk gemaakt. En ze ruiken heerlijk.

Het kleine God Jul-zeepje dat je hieronder links ziet (50g) zit in een schattig doosje met een ontwerp uit de jaren 30 erop. Er zijn 7 verschillende zeepjes, die je allemaal op hun eigen manier fijne feestdagen wensen. Op de zeep zelf staat ook nog een vriendelijke tekst – in mijn geval aan de ene kant “Make a wish” en op de andere kant “Merry Christmas from Sweden”. Deze kleine zeepjes ruiken naar mandarijn, kaneel, amandel, vanille, sinaasappel en kruidnagel – echt geuren die bij Kerstmis in Zweden horen.

In de grotere doos (rechts) zitten twee God Jul-kerstzepen van 140 gram, die een en al Zweedse kersttraditie uitstralen. Ze zijn gemaakt met een zeeppons uit de jaren 30 met de afdruk van een kerstboom. Ook de geur doet natuurlijk denken aan een Zweedse kerst. Bij mij staat de kerstman op de doos, maar er is ook een rendierverpakking.

Zweedse zeep van Victoria

Bestel deze zeep nu voor moederdag met 50% korting

Nou is Kerstmis natuurlijk nog ver weg. Maar Moederdag staat voor de deur! En de Zweedse zeepjes van Victoria zijn een mooi cadeau voor moeders die van Zweden houden. Heb of ken je een moeder die hier heel blij van zou worden? Sla dan nu je slag, want ik mag van Boukmans & Van Ymen maar liefst 50% korting geven op de Victoria-zepen. Met de kortingscode SCANDINAVISCHLEVEN-50 krijg je tot Moederdag 2022 (8 mei) 50% korting op de Victoria-zepen in deze webwinkel. Hier vind je alle Zweedse zeepjes van Boukmans en Van Ymen bij elkaar. Veel plezier met uitkiezen!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Boukmans & Van Ymen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.