Find Balance producten van Urtekram

Find Balance: parfumvrije verzorging van Urtekram Nordic Beauty

Een van de redenen waarom ik graag producten van Urtekram Nordic Beauty gebruik, is dat ik de afgelopen jaren steeds voorzichtiger ben geworden met wat ik op mijn huid smeer. De huid is namelijk ons grootste orgaan – alle reden om er zuinig mee om te gaan en te kiezen voor huidverzorgingsproducten die de huid niet irriteren. Geen wonder dat natuurlijke huid- en haarverzorgingsproducten zo populair zijn. Zeker ook parfumvrije producten. Urtekram Nordic Beauty komt nu met een parfumvrije lijn van zeven verzorgingsproducten die je huid en haar reinigen en voeden met alleen maar ingrediënten met een natuurlijke herkomst.

Zeven parfumvrije verzorgingsproducten

De parfumvrije productenreeks Find Balance van Urtekram Nordic Beauty bestaat uit zeven verzorgende producten die je van top tot teen reinigen en voeden:

  • De Sensitive Scalp Shampoo en Sensitive Scalp Conditioner kalmeren de geïrriteerde hoofdhuid en houden het haar gezond en glanzend. Deze hydraterende haarproducten zijn geschikt voor ieder haartype.
  • De Sensitive Skin Body Wash en Sensitive Skin Hand Wash reinigen op milde wijze de gevoelige huid. De hydraterende eigenschappen van aloë vera en natuurlijke oliën houden de huid in balans.
  • De bijpassende Sensitive Skin Body Lotion en Sensitive Skin Hand Cream voeden de huid. De rijke, maar snel intrekkende crèmes zorgen voor een soepele en zachte huid.
  • Met de Sensitive Skin Crystal Deo blijf je okselfris tijdens warme zomerdagen. Het natuurlijke mineraalzout in de deodorant gaat geurtjes tegen zonder de huid te irriteren.
Find Balance producten van Urtekram
Foto: Urtekram via Triangle PR

Alle producten hebben het ECOCERT-keurmerk, wat betekent dat de producten gecertificeerd biologisch en dierproefvrij zijn. Daarnaast hebben de producten van Urtekram Nordic Beauty een Vegan Society-keurmerk en het Zero Plastic Inside-certificaat. De producten van Find Balance zijn ook nog eens Allergy Certified.

De ingrediënten van Find Balance

Find Balance bestaat vrijwel volledig uit ingrediënten met een natuurlijke herkomst, waaronder deze drie krachtige ingrediënten:

  • Aloë vera wordt ook weleens liefkozend ‘de wonderplant van Moeder Natuur’ genoemd. De gel uit de bladeren werkt verzachtend, hydraterend en verkoelend. Daarnaast stimuleert aloë vera de doorbloeding in je huid, met als resultaat een stralende teint.
  • Jojoba-olie is een natuurlijke olie die zeer populair is vanwege zijn vele positieve eigenschappen. De olie zit boordevol voedingsstoffen zoals vitamine E en antioxidanten. De olie pakt beschadigd haar aan, vermindert roos en verzacht de hoofdhuid.
  • Sheaboter is uitermate geschikt voor iedereen met een droge of gevoelige huid. Het kalmeert en zorgt voor een zachtere, gehydrateerde en gezonde huid. Sheaboter werkt ook goed om schade van buitenaf tegen te gaan.

Kies wat bij je past

Ik moet toegeven dat de heerlijke geuren van de producten van Urtekram normaal gesproken een belangrijke reden voor mij zijn om ze te gebruiken. Daar kan ik toch zo van genieten! Die geur miste ik dus bij de supermilde producten van Find Balance. Toch gebruik ik ze regelmatig. Er zijn namelijk momenten – bijvoorbeeld als ik ziekjes ben of om welke reden dan ook gestresst – dat mijn lichaam extra gevoelig reageert op prikkels van buitenaf. Als ik me zo voel, vind ik het juist heel fijn om Find Balance te gebruiken. Fijn dus om afhankelijk van je eigen voorkeuren en het specifieke moment te kunnen kiezen of je met of zonder geurtje wilt.

Find Balance is o.a. verkrijgbaar in de online en fysieke winkels van Holland & Barrett. Meer informatie over de producten vind je op de website van Urtekram Nordic Beauty.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.