Scandinavische kerstworkshops: van koken tot knutselen

Scandinavië is hot en er komen dan ook steeds meer manieren om gewoon thuis in Nederland toch een beetje Scandinavische kerst te vieren. Dit jaar heb ik de volgende workshops voor je gevonden. Weet je er nog meer? Laat het me weten, dan zet ik ze erbij!

Zweedse kerstversieringen maken

Bij Blomsterstuga kun je in de aanloop naar de kerst leuke handwerkworkshops volgen. Hierbij maak je bijvoorbeeld Zweedse kerstversiering of een pop van Sankta Lucia. Hier lees je meer over de kerstworkshops in de Julstuga.

Zweedse kerstgerechten maken

Ingrid van Northern Delight leert je hoe je in december de lekkerste kerstgerechten op tafel kunt zetten. In 2021 bakt ze op de eerste zondag van advent onder andere peperkoekjes en safffraanbroodjes. Tijdens een online kookworkshop kun je meekijken én meekoken. Hier lees je meer over deze kerstkookworkshop.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.