Zweedse kerstkaarten van Loveprinten

Scandinavische kerstkaarten: hier vind je ze

Als je snel bent, kan het nog: mooie Zweedse kerstkaarten bestellen om in de decembermaand te versturen. Sommige moeten helemaal uit Zweden komen, maar ook in Nederland kun je mooie Zweedse kerstkaarten kopen. Hieronder vind je alvast twee websites waar ik mooie exemplaren voorbij zie komen.

Fan van Scandinavische kerst? Neem dan zeker even een kijkje op de kerstpagina van Nordic Nest en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties in de aanloop naar de feestdagen.

Noorse kerstkaarten bij de Noorse boekwinkel

Bij de Noorse boekwinkel kun je Noorse kerstkaarten van Kjell Midthun kopen.

Weet jij nog meer adresjes om Zweedse (of andere Scandinavische) kerstkaarten te kopen?

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.