Deense serie DNA

Deense serie DNA: wanhopige zoektocht naar verloren dochter

Vanaf zaterdag 4 november 2023 (om 21.06 uur) kun je op NPO 3 kijken naar het tweede seizoen van de Deense serie DNA. Deze is geschreven door Torleif Hoppe, een van de makers van The Killing. Bekende acteurs in de serie zijn onder andere de voor een Oscar genomineerde actrice Charlotte Rampling en de Deen Nicolas Bro (uit The Bridge en The Killing). Weet jij nog waar seizoen 1 mee eindigde?

Seizoen 1 van de Deense serie DNA

Het verhaal van de Deense serie DNA draait om Rolf Larsen. Hij is rechercheur en leeft met een groot verdriet. Tot vijf jaar geleden was hij gelukkig met zijn vrouw en hun pasgeboren dochtertje Andrea. Toen sloeg het noodlot toe: Andrea raakte bij een tragisch ongeluk vermist op de veerboot naar Polen, waar Larsen naartoe moest voor een onderzoek.

Vijf jaar later droomt hij nog altijd elke dag van haar. Iets in hem zegt hem dat ze nog leeft, ook al gelooft niemand hem. Tot iemand erachter komt dat er een fout in de DNA-database van de politie zit. Daarnaast rakelt een nieuwe vermissing, deze keer van de 11 maanden oude Minna, het gebeurde extra op. Zou er een verband kunnen zijn? Is er misschien sprake van mensenhandel? Leeft Andrea nog?

Deense serie DNA
Foto: Henrik Ohsten/TV2 via NPO

Bekijk hier alvast de trailer van het eerste seizoen van de serie DNA:

Seizoen 2 van DNA

In seizoen krijgt rechercheur Rolf Larsen te maken met een gruwelijke vondst in een vrachtwagen. Die leidt hem naar de wereld van mensensmokkelaars en slavenhandelaars. Ook in zijn privéleven krijgt hij het flink voor de kiezen.

Hier vind je de trailer van seizoen 2 van DNA.

Kijk DNA hier

Het tweede seizoen van DNA is vanaf 4 november 2023 te zien op NPO 3.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.