Dashl

Zweeds beautyconcept Dashl nu ook in Nederland

Heb je wel eens van Dashl gehoord? Dashl is een beautytech-platform dat afkomstig is uit Zweden, maar nu ook in Nederland beschikbaar is. In de H&M op de Dam in Amsterdam heeft Dashl namelijk een eerste salon-in-shop geopend. Vanaf nu kun je dus ook in Amsterdam terecht voor de wimper-, wenkbrauw- en nagelbehandelingen van Dashl. Dashl werkt met abonnementen waarmee je onbeperkt je nagels en/of wenkbrauwen kunt laten verzorgen, zodat je altijd goed voor de dag komt.

Scandinavische beautytech start-up

Dashl is een Scandinavische beautytech start-up die in 2016 in Stockholm werd opgericht door de Zweedse fempreneurs Nina Akbari en Arbilina Nissan. Nina en Arbilina zijn van nature échte beautynerds. Ze wilden een revolutie teweegbrengen door de schoonheidsbranche en schoonheidsbehandelingen persoonlijker, betrouwbaarder en toegankelijker te maken voor een groot publiek. Hun concept is dan ook ontwikkeld met het oog op de dagelijkse behoeften van de moderne vrouw. Maar Dashl is niet alleen gericht op de consument; de Beauty Bars van Dashl bieden professionele stylisten ook een optimale werkomgeving.

Dashl
Foto: Dashl via UPR

Beauty Bar by Dashl

Dankzij de Beauty Bar by Dashl liggen schoonheidsbehandelingen en deskundige service tegen betaalbare prijzen nu ook in Nederland binnen handbereik. De Beauty Bars van Dashl zijn er niet alleen om mensen er goed uit te laten zien, maar ook om ze zich goed te laten voelen. Er waren al Beauty Bars in verschillende grote Zweedse steden. Toen die succesvol bleken te zijn, kwamen er Beauty Bars bij in Hamburg en Dusseldorf. En nu is Amsterdam dus aan de beurt. Op de Dam nr. 4, in de H&M Store, kun je in een ontspannen winkelsfeer je wenkbrauwen, wimpers en nagels laten verzorgen in een salon-in-shop. Daarnaast biedt het Dashl-platform een on-demandservice waarmee je een freelance stylist kunt inhuren waar en wanneer jij dat wilt.

Trouw aan jezelf en onze planeet

Bij Dashl vinden ze dat je niet moet veranderen wie je bent. Het gaat er juist om dat je je eigen schoonheid versterkt, zodat je van binnen en van buiten kunt stralen. Daarom zul je in de Beauty Bars geen acrylnagels of nepwimpers aantreffen. Bovendien zijn alle schoonheidsbehandelingen goed voor jou én onze planeet. Geen nare dampen, acrylstof, elektrische nagelvijlen, schadelijke ingrediënten en onhygiënische rotzooi dus. Wat dan wel? Droge manicure, gesteriliseerde apparatuur en zorgvuldig gedesinfecteerde schoonheidssalons.

Miss Flexible of Queen All Year

Om ervoor te zorgen dat je er altijd tiptop uitziet en je ook zo voelt, biedt Dashl verschillende abonnementen aan. Je kiest voor nagels of wenkbrauwen, en voor een looptijd per jaar (Queen All Year) of per maand (Miss Flexible).

  • Nails on Repeat: elke maand onbeperkt manicures en gellak-behandelingen heb je al voor €69 per maand (flexibel €79 per maand)
  • Brows on Repeat: onbeperkte wenkbrauwbehandelingen van een nieuwe vorm die je ogen omlijst tot een snelle touch-up voor €29 per maand (flexibel €34 per maand)

Beautyproducten en Beauty-academie

Voor je dagelijkse verzorgingsritueel heeft Dashl een samen met inhouse-experts en Beauty Bar-stylisten een eigen beautylijn ontwikkeld. Deze is gebaseerd op jouw wensen en heeft een sterke focus op producten die vegan en diervriendelijk zijn en van nature goed zijn voor jou.

Voor beauty-professionals en dan met name fempreneurs biedt Dashl (dat werd opgericht door vrouwen voor vrouwen) volop mogelijkheden. Er werken nu al meer dan 350 vrouwelijke stylisten. Hoog tijd voor een Beauty-academie dus. Deze academie is dé manier om nieuwe talenten te trainen, te ontwikkelen en op te leiden volgens de Dashl-filosofie. Aanmelden kan via de website van Dashl.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.