Zweedse serie Huss

Nieuwe Zweedse serie HUSS – over de dochter van Irene Huss

De naam HUSS klinkt je misschien al bekend in de oren. Er was namelijk eerder al een Zweedse serie die Irene Huss heette. Deze nieuwe Scandinavische serie gaat over de dochter van Irene: Katarina. Ik denk dat dit erg leuk kan zijn voor zowel bestaande fans van Irene Huss als voor kijkers die haar nog niet kennen. De serie HUSS is inmiddels ook beschikbaar op dvd.

Het verhaal van de serie HUSS

Achter deze reboot van de populaire Scandinavische serie Irene Huss zitten dezelfde schrijvers als achter de oorspronkelijke serie. Toch is het een compleet serie met als hoofdpersoon Irene’s dochter Katarina, in haar moeders voetsporen treedt bij de politie.

Zweedse serie Huss
Foto: Lumière via Media Tornado

Als nieuwkomer in het korps moet Katarina niet alleen zien om te gaan met het harde leven in Göteborg, maar ook met haar achterdochtige collega’s. Het team weigert haar te accepteren en dat wordt nog erger wanneer Katarina promotie krijgt. Al snel komt ze terecht in een kluwen van corruptie en verraad.

Waar is de serie HUSS te zien?

De serie HUSS bestaat uit 10 afleveringen van 45 minuten en is Zweedse gesproken (met Nederlandse ondertitels) en is beschikbaar op dvd.

Bekijk hier alvast de trailer van HUSS:

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.