Nieuwe Zweedse serie HUSS – over de dochter van Irene Huss

Vanaf 2 april is een nieuwe Zweedse serie te zien bij myLum: HUSS. En als die naam je wat bekend voorkomt, kan dat heel goed kloppen. Er was namelijk eerder al een Zweedse serie die Irene Huss heette. Deze nieuwe Scandinavische serie gaat over de dochter van Irene: Katarina. Ik denk dat dit erg leuk kan zijn voor zowel bestaande fans van Irene Huss als voor kijkers die haar nog niet kennen. De serie HUSS is vanaf 20 april ook beschikbaar op dvd.

Het verhaal van de serie HUSS

Achter deze reboot van de populaire Scandinavische serie Irene Huss zitten dezelfde schrijvers als achter de oorspronkelijke serie. Toch is het een compleet serie met als hoofdpersoon Irene’s dochter Katarina, in haar moeders voetsporen treedt bij de politie.

Zweedse serie Huss
Foto: Lumière via Media Tornado

Als nieuwkomer in het korps moet Katarina niet alleen zien om te gaan met het harde leven in Göteborg, maar ook met haar achterdochtige collega’s. Het team weigert haar te accepteren en dat wordt nog erger wanneer Katarina promotie krijgt. Al snel komt ze terecht in een kluwen van corruptie en verraad.

Waar is de serie HUSS te zien?

De serie HUSS bestaat uit 10 afleveringen van 45 minuten en is Zweedse gesproken (met Nederlandse ondertitels). Hij is vanaf 2 april te zien via myLum en komt op 20 april uit op dvd. Hier lees je meer over hoe series en films kijken bij myLum werkt.

Bekijk hier alvast de trailer van HUSS:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.