Zweedse serie A wedding, a funeral, a christening (Bröllop, begravning & dop)

Vanaf 2 november 2019 is op NPO1 Extra (20.40-21.25 uur) de Zweedse serie A wedding, a funeral, a christening (Bröllop, begravning & dop) te zien. De naam van de serie doet (mij in ieder geval) enorm denken aan Four weddings and a funeral en ik ben benieuwd of er meer overeenkomsten zijn behalve alleen de naam.

Bruiloft

Het begint in ieder geval allemaal met een bruiloft – die van Sunny en Meja om precies te zijn. Ze trouwen in een prachtige houten kerk in een klein dorpje in Zweden – en dat gaat zo te zien aan de trailer niet zonder slag of stoot.

A wedding, a funeral, a christening
Foto: Jan Töve – TrustNordisk

Een jaar uit het leven van twee families

Wat daarna allemaal volgt, zal de rest van de serie moeten uitwijzen – van de roerige feestavond tot de maanden daarna. A wedding, a funeral, a christening volgt het leven van de twee families – die op zijn zachtst gezegd nogal verschillend zijn – een jaar lang. Uit de naam van de serie kunnen we in ieder geval concluderen dat er nog een begrafenis en een doop volgen.

Hieronder kun je alvast de trailer bekijken.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.