Evertthing you love

Liefde en haat in de Noorse serie Everything you love (Alt du elsker)

Hoe ga je om met moeilijke tijden? Probeer je te focussen op de positieve kanten van het leven, of duik je volop in het duister? Het is een actuele vraag met alle crises waar we momenteel mee worstelen. Het is ook de centrale vraag van de nieuwe Noorse serie Everything you love. Een ander vraag: hoe ga je om met iemand die helemaal wordt meegesleept door de duistere kant van alle maatschappelijke problemen? Verketter je die, of is liefde de enige manier om zo iemand ’terug te winnen’? De Noorse serie Everything you love is vanaf 22 september te zien op NPO 3 en ik denk zomaar dat het verhaal heel dicht bij de belevingswereld van veel mensen kan komen – ook al is het in films en series meestal nog wel wat heftiger dan we zelf in het dagelijks leven meemaken.

Het verhaal van Everything you love

In Everything you love zien we de jonge Sara en Jonas stapelverliefd worden. Maar dan komt Sara erachter dat Jonas op een rechts-extremistisch forum zit en aan het radicaliseren is. Kan ze hem op andere gedachten brengen? Kan ze samen zijn met iemand die dit gedachtegoed ondersteunt? Kan liefde hem redden van deze duistere ideologie waarvoor hij bereid is zichzelf op te offeren?

Evertthing you love
Foto Julianne Leikanger via NPO

Waar is Everything you love te zien?

De Noorse serie Everything you love is vanaf 22 september 2022 te zien bij de NPO. Hij bestaat uit 7 afleveringen van ongeveer een half uur. Hier kun je alvast de trailer bekijken:

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.