Noorse serie Pørni: dilemma’s van een alleenstaande moeder

Vanaf 30 december 2021 is er weer een nieuwe Noorse comedy-serie te streamen op NPO Plus. Vanaf 2 januari 2022 is hij wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Hij heet Pørni en in de titelrol zien we een bekend gezicht uit de serie Ragnarok terug: Henriette Steenstrup.

Het verhaal van Pørni

Alleenstaande moeder Pørni heeft twee dochters en een ex die alleen maar aan zichzelf denkt. Pørni’s vader gedraagt zich als een tiener. En dan zorgt ze ook nog voor haar 15-jarige neefje sinds haar zus onlangs overleed bij een auto-ongeluk. Tijdens haar werk voor de jeugdzorg komt Pørni in aanraking met de aantrekkelijke advocaat Bjørnar.

Kortom: Pørni heeft haar handen vol aan haar best normale, maar wel uitdagende leven. Ze probeert voortdurend de juiste keuzes te maken voor zichzelf en degenen van wie ze houdt en komt daarbij voor allerlei dilemma’s te staan.

Noorse serie Porni
Afbeelding met dank aan de NPO

Waar is Pørni te zien?

De Noorse serie Pørni is vanaf 30 december 2021 te streamen op NPO Plus en vanaf 2 januari 2022 wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start.

Hier kun je alvast de trailer bekijken:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.