Film Nelly Rapp Monsteragent

Filmtip voor de herfstvakantie: Nelly Rapp: Monsteragent

Deze herfst wordt het griezelen geblazen met de film Nelly Rapp: Monsteragent. In deze Zweedse film belandt het elfjarige meisje Nelly op een wel héél spannend logeerpartijtje. Deze griezelige en grappige film voor kinderen vanaf 9 jaar zit vol avontuur, geesten, vampiers en weerwolven. De film is dus oorspronkelijk Zweeds, maar wordt nu Nederlands gesproken uitgebracht in de bioscoop met onder anderen de stem van Birgit Schuurman, Roel Dirven en Hetty Heyting. Romy Winters is de Nederlandse stem van Nelly zelf. Nelly Rapp: Monsteragent is sinds 12 oktober 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Tip: hou je van Scandinavische filmhuisfilms? Bij Cinemember kun je een heleboel bijzondere films kijken wanneer jij dat wilt. Met een proefabonnement kun je het 2 weken gratis uitproberen.

Het verhaal van Nelly Rapp: Monsteragent

Nelly en haar hond London brengen de herfstvakantie door in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij is lid van een geheim genootschap dat monsters opspoort. Er blijkt zelfs een vampier in de kelder te wonen! De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden. Maar er is één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong voor dit macabere beroep. Lukt het haar om Hannibal te overtuigen dat ze dapper genoeg is voor deze taak?

Film Nelly Rapp Monsteragent
Foto via Filmdepot

De Zweedse film Nelly Rapp: Monsteragent draait vanaf 12 oktober 2022 in de Nederlandse bioscopen. Hier vind je de bioscoopagenda voor deze film. Nelly Rap: Monsteragent draait in 2022 ook op kinderfilmfestival Cinekid.

Hier kun je de trailer bekijken:

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.