Veel bekende gezichten in de Zweedse serie Conspiracy of silence

Written by Sandra van Bijsterveld

Het is weer een feest van herkenning in de Zweedse serie Conspiracy of Silence die deze herfst in Nederland uitkomt op dvd. Zo zien we Jens Hultén uit Hassel, Vera Vitali (onder andere uit Arne Dahl en Bonusfamiljen), Henrik Mestad uit Lilyhammer en Occupied en Krister Henriksson uit Wallander en Modus. En oh ja, Halina Reijn speelt ook nog mee 🙂

serie Conspiracy of silence
Foto met dank aan The Publicity Company

Het verhaal van de serie Conspiracy of silence

Conspiracy of Silence (in het Zweeds Ingen utan skuld) is een politieke thriller over illegale wapenhandel. Het verhaal speelt zich af in acht afleveringen van 45 minuten. Hoofdpersoon is Robert Kastell (Jens Hultén), een voormalige wapenhandelaar die dertig jaar lang ondergedoken heeft gezeten nadat hij uit de Zweedse wapenhandel was gestapt. Al die tijd wist hij niet dat hij bij zijn vertrek een ongeboren dochter achterliet.

serie Conspiracy of silence
Foto met dank aan The Publicity Company

Maar dan gebeurt er iets waarvoor hij besluit zijn schuilplaats te verlaten. Hij wil wraak nemen op zijn voormalige partners en gaat op zoek naar Anders Speths (Henrik Mestad), die zijn dochter heeft opgevoed alsof het zijn eigen kind was. Kastell gaat op zoek naar een manier om wraak te nemen en tegelijkertijd zijn dochter beschermen. Bij zijn kruistocht tegen de illegale wapenhandel krijgt hij hulp van journaliste Åsa.

Je kunt Conspiracy of silence nu bestellen op bol.com en streamen op lumiereseries.com. Hier kun je nakijken of deze serie te zien is op Netflix of andere streaming-platforms.

Hieronder kun je de trailer van Conspiracy of silence alvast bekijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *