serie conspiracy of silence

Veel bekende gezichten in de Zweedse serie Conspiracy of silence

Het is weer een feest van herkenning in de Zweedse serie Conspiracy of Silence. Zo zien we Jens Hultén uit Hassel, Vera Vitali (onder andere uit Arne Dahl en Bonusfamiljen), Henrik Mestad uit Lilyhammer en Occupied en Krister Henriksson uit Wallander en Modus. En oh ja, Halina Reijn speelt ook nog mee 🙂

serie Conspiracy of silence
Foto met dank aan The Publicity Company

Het verhaal van de serie Conspiracy of silence

Conspiracy of Silence (in het Zweeds Ingen utan skuld) is een politieke thriller over illegale wapenhandel. Het verhaal speelt zich af in acht afleveringen van 45 minuten. Hoofdpersoon is Robert Kastell (Jens Hultén), een voormalige wapenhandelaar die dertig jaar lang ondergedoken heeft gezeten nadat hij uit de Zweedse wapenhandel was gestapt. Al die tijd wist hij niet dat hij bij zijn vertrek een ongeboren dochter achterliet.

serie Conspiracy of silence
Foto met dank aan The Publicity Company

Maar dan gebeurt er iets waarvoor hij besluit zijn schuilplaats te verlaten. Hij wil wraak nemen op zijn voormalige partners en gaat op zoek naar Anders Speths (Henrik Mestad), die zijn dochter heeft opgevoed alsof het zijn eigen kind was. Kastell gaat op zoek naar een manier om wraak te nemen en tegelijkertijd zijn dochter beschermen. Bij zijn kruistocht tegen de illegale wapenhandel krijgt hij hulp van journaliste Åsa.

Wist je dat je via NLZIET alle Nederlandse on-demand televisie (NPO, RTL, etc) kunt bekijken wanneer jij dat wilt? Hier kun je het 14 dagen gratis uitproberen.

Hieronder kun je de trailer van Conspiracy of silence alvast bekijken.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.