Zweedse kerstkaarten: leuk om te sturen en hier verkrijgbaar

Als je snel bent, kan het nog: mooie Zweedse kerstkaarten bestellen om in de decembermaand te versturen. Sommige moeten helemaal uit Zweden komen, maar ook in Nederland kun je mooie Zweedse kerstkaarten kopen. Hieronder vind je alvast twee websites waar ik mooie exemplaren voorbij zie komen.

Gammal & Ny

De Zweedse winkel Gammal & Ny ken je misschien nog van de mooie textielposter die ik laatst mocht verloten. De tekening op de poster was van Jan Bergerlind en daar verkoopt Gammal & Ny ook mooie kerstkaarten van. De keuze is reuze en de prijs is vriendelijk. Hier vind je de Zweedse kerstkaarten van Jan Bergerlind bij Gammal & Ny.

Op dezelfde pagina vind je trouwens ook adventskalenders van Jan Bergerlind.

Loveprinted

Door een vriendin werd ik attent gemaakt op de website van Loveprinted. Dit bedrijf is van een creatief stel uit Nederland dat nu in het Zweedse Värmland woont. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna in hun omgeving en gebruiken hun talent voor fotografie, grafisch ontwerp en interieurdesign om de mooiste dingen te maken. In onze webshop vind je onder andere ansichtkaarten met prachtige winterse plaatjes van Zweden – ideaal om als Zweedse kerstkaarten te gebruiken. Na je bestelling duurt het ongeveer vier werkdagen voordat je de kaarten in Nederland of België in huis hebt.

Ook een aanrader zijn de schoolplaten – die vind je hier.

Zweedse kerstkaarten van Loveprinten
Foto met dank aan Loveprinted

Noorse kerstkaarten bij de Noorse boekwinkel

Bij de Noorse boekwinkel kun je Noorse kerstkaarten van Kjell Midthun kopen.

Weet jij nog meer adresjes om Zweedse (of andere Scandinavische) kerstkaarten te kopen?

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.