Zweeds kerstpakket

Zweeds afhaal-kerstbuffet bij Northern Delight

Ook dit jaar kun je bij Northern Delight op bestelling een compleet Zweeds kerstbuffet afhalen. Hieronder lees je er meer over. Wees er wel op tijd bij met bestellen, dan heb jij straks een heerlijke Zweedse Kerstmis!

Fan van Scandinavische kerst? Neem dan zeker even een kijkje op de kerstpagina van Nordic Nest en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties in de aanloop naar de feestdagen.

Zweeds kerstbuffet om af te halen

Je zou natuurlijk de online Zweedse kookworkshops van Northern Delight kunnen volgen en zelf een compleet Zweeds kerstdiner op tafel kunnen toveren. Er zijn genoeg Scandinavische kookboeken om je op weg te helpen.

Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Ingrid van Northern Delight maakt graag een verzameling traditionele Zweedse kerstgerechten voor je klaar. Als je uiterlijk 5 december haar Zweedse kerstbuffet voor 4 of meer personen bestelt, kun je op vrijdag 23 december van 11.00-19.00 uur een pakket vol Zweedse kerstklassiekers zoals gravad lax, kerstham, gehaktballen, Janssons frestelse en knäck ophalen bij haar productiekeuken in Houten. Dan hoef je alleen nog maar de tafel sfeervol te dekken en klaar.

Zweeds kerstbuffet
Foto’s met dank aan Northern Delight

Je kunt ook diverse extra’s bestellen zoals ‘julmust’, ingelegde haring en/of mosterdharing en de mousserende bekenwijn van SAV.

Hier vind je de prijzen en precieze samenstelling van het Zweedse kerstbuffet.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.