Zweeds kerstpakket en afhaal-kerstbuffet bij Northern Delight (2021)

Vorig jaar fleurde Northern Delight onze lockdown-kerst op met een Zweeds kerstpakket en zelfs een compleet Zweeds kerstbuffet om af te halen. De lockdown hoeven we nooit meer terug, maar gelukkig zijn de Zweedse kerstpakketten van Northern Delight wel terug en kun je ook weer een Zweeds Kerstdiner bestellen. Wees er wel op tijd bij!

Zweeds kerstbuffet om af te halen

Je zou natuurlijk de online Zweedse kookworkshops van Northern Delight kunnen volgen en zelf een compleet Zweeds kerstdiner op tafel kunnen toveren. Er zijn genoeg Scandinavische kookboeken om je op weg te helpen.

Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Ingrid van Northern Delight maakt graag een verzameling traditionele Zweedse kerstgerechten voor je klaar. Als je haar Zweedse kerstbuffet voor 4 of meer personen bestelt, kun je op 22 of 23 december Zweedse kerstklassiekers zoals kerstham, gehaktballen, Janssons frestelse en knäck ophalen bij haar productiekeuken in Houten. Dan hoef je alleen nog maar de tafel sfeervol te dekken en klaar.

Zweeds kerstbuffet
Foto’s met dank aan Northern Delight

Hier vind je de prijzen en precieze samenstelling van het Zweedse kerstbuffet.

Zweeds kerstpakket

Zelf ben ik zzp’er en krijg ik dus nooit een kerstpakket. Maar vorig jaar regelde ik een Zweeds kerstpakket voor mezelf – superleuk! Ik bestelde gewoon een van de Zweedse kerstpakketten van Northern Delight voor mezelf. Ook dit jaar kun je dat weer doen en ik kan het je echt aanraden. Het kerstpakket bevat houdbare producten en is dus ook geschikt als kerstcadeau voor Scandinavië-liefhebbers.

Dit zit er in het Zweedse kerstpakket van Northern Delight:

  • huisgemaakte “pepparkakor” (Zweedse gemberkoekjes)
  • huisgemaakte “knäck” (Zweedse kersttoffees)
  • “ischoklad” (Zweedse chocolade snoepjes)
  • “knäckebröd” met smaak van sesam en zeezout
  • appel/kaneel confiture
  • kerstthee “Lussekatt” (in samenwerking met Nordstil)
  • doos kerstlucifers (in samenwerking met Nordstil)
  • gesuikerde amandelen (in samenwerking met Noten.nl)
  • een selectie van Zweedse kleine chocolaatjes (Marabou melkchocolade, Anton Bergs marsepein, Dumle snack)
  • een zak “Juleskum” (Scandinavische kerstsnoepjes)

De prijs per pakket is € 32,50 (of € 29,80 ex. btw). Je kunt al vanaf één pakket bestellen. Het is dus ook mogelijk als particulier om enkele pakketten te bestellen.

Zweeds kerstpakket
Foto’s met dank aan Northern Delight

Je kunt het Zweedse kerstpakket dus bestellen voor je werknemers, collega’s, klanten en andere relaties, maar ook gewoon voor jezelf. Hier vind je alle informatie over de Zweedse kerstpakketten.

Let op: wacht niet te lang, je eigen Zweedse kerstpakket bestellen kan t/m 1 november 2021. En dat is al sneller dan je denkt.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.