Zweeds kerstpakket en afhaal-kerstbuffet bij Northern Delight

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Kerstmis wordt dit jaar (net als de rest van het jaar) anders dan anders. En dat anders is lang niet altijd leuker. Maar nu heb ik een lichtpuntje ontdekt waarvan ik echt heel blij werd. Dit jaar kun je namelijk bij Northern Delight Zweedse kerstpakketten bestellen en zelfs een compleet Zweeds kerstbuffet afhalen. Dat is dit wel een hele leuke manier om dit moeilijke jaar af te sluiten!

Zweeds kerstbuffet om af te halen

Je zou natuurlijk de online Zweedse kookworkshops van Northern Delight kunnen volgen en zelf een compleet Zweeds kerstdiner op tafel kunnen toveren. Er zijn genoeg Scandinavische kookboeken om je op weg te helpen.

Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Ingrid van Northern Delight maakt graag een verzameling traditionele Zweedse kerstgerechten voor je klaar. Als je haar Zweedse kerstbuffet voor 4 of meer personen bestelt, kun je op 22 of 23 december Zweedse kerstklassiekers zoals gravad lax, kerstham, gehaktballen, Janssons frestelse en knäck ophalen bij haar productiekeuken in Houten. Dan hoef je alleen nog maar de tafel sfeervol te dekken en klaar.

Zweeds kerstbuffet
Foto’s met dank aan Northern Delight

Hier vind je de prijzen en precieze samenstelling van het Zweedse kerstbuffet.

Zweeds kerstpakket

Zelf ben ik zzp’er en krijg ik dus nooit een kerstpakket. Maar dit jaar regel ik een Zweeds kerstpakket voor mezelf! Ik heb namelijk net een van de Zweedse kerstpakketten van Northern Delight voor mezelf besteld. Daar zit van alles in, zoals:

  • Zweedse kersttoffees (knäck)
  • Scandinavische gemberkoekjes (pepparkakor)
  • Kerstknäckebröd
  • Specerijen voor glögg
  • Scandinavische kerstthee
  • Zweedse minichocolaatjes
  • Juleskum (Scandinavische kerstsnoepjes)
  • En nog meer
Zweeds kerstpakket
Foto’s met dank aan Northern Delight

Je kunt het Zweedse kerstpakket bestellen voor je werknemers, collega’s, klanten en andere relaties, maar ook gewoon voor jezelf. Hier vind je alle informatie over de Zweedse kerstpakketten (en hier kun je nalezen dat je er nu ook eentje kunt bestellen). Ik hoefde er in ieder geval niet over te twijfelen toen ik dit las – ook al was 2020 voor mij als zzp’er met inkomsten uit de reisbranche zeker geen makkelijk jaar. Dit pleziertje gun ik mezelf!

Let op: wacht niet te lang, je eigen Zweedse kerstpakket bestellen kan t/m 1 november 2020. En dat is al sneller dan je denkt.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *