Zorg goed voor jezelf in 2022 met Søstrene Grene

Ben jij van plan om in 2022 nou eens echt goed voor jezelf te gaan zorgen? Ook daarvoor kun je terecht bij de Deense winkel Søstrene Grene. Vanaf 20 januari 2022 vind je daar namelijk nieuwe producten die je op weg helpen naar rust in je leven en welzijn voor je lichaam en geest.

Een nieuwe start

Het begin van een nieuw jaar is voor veel mensen aanleiding tot zelfreflectie. Wat vinden we nou echt belangrijk in het leven? Daar komt Blue Monday – volgens sommigen de meest depressieve dag van het jaar – nog eens bij. Kortom: januari kan best een lange, pittige maand zijn… En hoewel welzijn en geluk niet te koop zijn, kunnen kleine dingen die je blij maken en je door moeilijke dagen heen helpen.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Alles voor fijne momenten

Daarom vult Søstrene Grene het aanbod in de fysieke winkels en webshop op 20 januari 2022 aan met producten die je kunt gebruiken om fijne momenten voor jezelf te creëren. Anna en Clara, oftewel de gezusters Grene, hebben wel een paar ideeën voor dingen waarmee je je dag net een stukje leuker kunt maken. Wat denk je van:

  • een lekker kopje thee
  • een geurkaars
  • cardio- of krachttraining met zoiets simpels als een springtouw of krachtelastiek
  • een rustmomentje voor jezelf, bijvoorbeeld in de vorm van yoga of meditatie
yogaspullen bij sostrene grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Kies voor creativiteit

Kom je juist helemaal tot rust door creatief bezig te zijn? Ook daarvoor kun je terecht bij Søstrene Grene. Hiervoor liggen weer heel veel nieuwe
hobbyartikelen in de winkels van de zussen Grene. Maak bijvoorbeeld een boeket van kralenbloemen, of je eigen papier met bloemen, kruiden, glitters of wat je maar wilt.

Maak het gezellig

Of je nu aan het thee drinken, sporten, mediteren of knutselen bent, een gezellige omgeving maakt alles leuker. Mocht je je in januari toch wat down voelen, dan kun je bij Søstrene Grene ook terecht voor knuffelzachte dekens en kussens, creatieve opbergoplossingen in de vorm van manden en dozen (een opgeruimd huis draagt bij aan een opgeruimd hoofd) en kandelaars en kaarsen in innovatieve vormen en kleuren.

kaarsen van sostrene grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Alles om van 2022 een fijn jaar te maken vind je in de winkels van Søstrene Grene en in de webshop van deze Deense winkelketen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.