Stronger yogalegging

Sportkleding van Stronger uit Zweden: om vrolijk van te worden

Een tijdje geleden viel mijn oog op een advertentie op Facebook. Ik zag de leggings met leuke patronen en was eigenlijk meteen verkocht. Van het Zweedse merk, Stronger, had ik nog nooit gehoord, maar ik wilde het graag uitproberen. Het viel nog niet mee om te kiezen welke legging ik eens zou gaan bestellen. Maar toen mijn bestelling werd bezorgd en ik hem aantrok, werd ik er meteen vrolijk van!

Neem zeker even een kijkje op de website van Stronger en schrijf je meteen even in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen op de hoogte van kortingen en nieuwe modellen en printjes, maar krijg je ook 20% korting op je eerste bestelling.

Tip: kijk als je op zoek bent naar Scandinavische kleding of accessoires zeker even op de website van Afound. Daar vind je altijd hoge kortingen op merken als H&M, H&M Home, & Other Stories, ARKET, Monki, Weekday en COS. Zo bespaar je tot wel 70% op kleding, accessoires en schoenen. Ik heb er al een paar keer heel voordelig mooie Scandinavische kleding op de kop weten te tikken.

Over Stronger

Stronger is een Zweeds merk dat alleen sportkleding voor vrouwen maakt. Ze bestaan sinds 2013 en verkopen ze hun sportkleding wereldwijd. Het idee achter de naam is dat ze zoveel mogelijk vrouwen willen inspireren om gezonder te leven en op die manier in alle opzichten sterker te worden. Want wie sterk in haar schoenen staat, is ook beter in staat om te dealen met wat het leven ons voorschotelt en is ook gemotiveerder om nieuwe doelen te stellen en die doelen na te streven.

“We don’t make clothes for strong women; we create clothes so all women can be stronger than they were yesterday.”

Stronger.se

Dit spreekt mij persoonlijk erg aan, want hoewel ik zeker geen fitgirl ben, doe ik wel elke dag mijn best om actief te zijn (soms op een ontspannende manier en soms op een voor mijzelf uitdagende manier) en zo hopelijk mijn gezondheid positief te beïnvloeden. Ik merk ook echt dat als ik ’s morgens ga hardlopen (ook al valt het niet altijd mee om ook daadwerkelijk de deur uit te stappen), ik me de rest van de dag sterker voel: fitter, maar ook zelfverzekerder.

Leuke patronen en kleuren

Voor de ontwerpen van de sportkleding laat Stronger zich inspireren door de natuur en kleuren die je energie geven. Dat zie je ook aan de legging die ik zelf heb gekocht.

Andere patronen die ik erg leuk vind, zijn:

  • Yolo en Xoxo (fruit)
  • Pop (comics)
  • Yosemite (net als mijn legging Vietnam gebaseerd op planten)
Stronger yogalegging

En hoe zit de legging?

Omdat het natuurlijk niet alleen om een leuk uiterlijk gaat, maar ook om de functionaliteit van de sportkleding, werkt Stronger samen met mensen uit de fitness-wereld om de kwaliteit en functionaliteit van de sportkleding steeds verder te verbeteren.

Zelf heb ik de legging tot nu toe gedragen bij het wandelen, fietsen en hardlopen. Wat ik fijn vind, is dat het elastiek bij de taille een beetje hoog zit, niet strak aanvoelt en toch geen enkel moment een ‘afzak-gevoel’ geeft. Erg comfortabel dus. Je hoeft de legging ook niet op te hijsen als je van de fiets stapt of weer opstaat vanuit een zittende houding. Hij zit eigenlijk altijd goed. Na een tijdje bewegen in de zon kreeg ik het best warm, dus ik zou zeker ook eens de korte variant van de leggings willen proberen.

Stronger legging

Andere sportkleding

Stronger maakt niet alleen leggings, maar ook sport-BH’s, shirts met lange en korte mouwen en truien. Daarnaast zijn er accessoires zoals bidons en weerstandsbanden.

Stronger sportkleding
Buiten bewegen maakt mij blij

Neem zeker even een kijkje op de website van Stronger en schrijf je meteen even in voor de nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen op de hoogte van kortingen en nieuwe modellen en printjes, maar krijg je ook 20% korting op je eerste bestelling.

Ik kreeg deze legging van Stronger om erover te kunnen schrijven.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.