sportkleding van Filippa K

Sportkleding van Filippa K viert feestje: 10 jaar vorm en functie

Het Zweedse merk Filippa K viert een feestje. De zogenoemde athleisure-collectie, die je waarschijnlijk wel kent onder de naam Soft Sport, bestaat namelijk 10 jaar. En een feestje vieren, dat kunnen de Zweden wel! Zelfs de dansers van de Koninklijke Zweedse Opera vieren het feestje mee.

Tip: kijk als je op zoek bent naar Scandinavische kleding of accessoires zeker even op de website van Afound. Daar vind je altijd hoge kortingen op merken als H&M, H&M Home, & Other Stories, ARKET, Monki, Weekday en COS. Zo bespaar je tot wel 70% op kleding, accessoires en schoenen. Ik heb er al een paar keer heel voordelig mooie Scandinavische kleding op de kop weten te tikken.

Over Soft Sport van Filippa K

Soft Sport doet waar Scandinavische designers goed in zijn: het combineren van de optimale vorm en functie – maar dan in de (sport)modewereld. De collectie is toonaangevend op het gebied van hoogwaardige activewear en loungewear. Het zijn relaxte én stijlvolle stukken, die er mooi uitzien en je dankzij hun functionele kenmerken optimaal laten presteren.

Filippa K Soft Sports
Foto: Filippa K via UPR

Bewegen voor lichaam en geest

“Soft Sport helpt vrouwen om zich zowel comfortabel als zelfverzekerd te voelen. Ik hou van buiten zijn en de natuurlijke manier van bewegen in het dagelijks leven. Het geeft me energie, maar ook een kalm gevoel. Hoe dat er precies uitziet, is voor iedereen anders. Zelf vind ik inspiratie in yoga en dans. Bij yoga leer je je lichaam op een meditatieve en versterkende manier kennen, terwijl dans een ontlading en uiting van emotie is. Ik hou van die energie, de sensualiteit en de manier waarop dansers zich in laagjes kleden. Dat inspireert me echt,” aldus Karin Segerblom, Hoofd Design bij Soft Sport.

sportkleding van Filippa K
Foto: Filippa K via UPR

Koninklijke Zweedse Opera

Om het jubileum van Soft Sport te vieren, werkt Filippa K samen met twee getalenteerde balletdansers van de Koninklijke Zweedse Opera. Madeline Woo en Camille Chanial vertellen openhartig over hun liefde voor dans en het belang van beweging en bewegingsvrijheid.

“Als ik dans of sport, wil ik me op mijn gemak en zelfverzekerd voelen. Ik zoek naar kleding die weinig onderhoud vraagt, maar die me toch een goed gevoel geeft,” vertelt Madeline Woo, danseres bij het ballet van de Zweedse Opera.

Danseres Camille voegt daaraan toe: “Door te dansen voel ik me vrij, uniek en bewust. Soms kwetsbaar, soms krachtig. Het is net als mediteren: focussen op het heden zodat alle negativiteit wegvalt. Lichaamsbeweging heeft altijd een positieve werking. Het geeft goede energie aan je lichaam en geest..”

Filippa K Soft Sports
Foto: Filippa K via UPR

Nieuwe collectie

Ter gelegenheid van de 10-jarige verjaardag van Soft Sport komen er ook nieuwe kledingstukken uit, die speciaal zijn ontworpen voor low-intensity workouts zoals dans, yoga, Pilates en barre. Omdat ze zo lekker zitten, zijn deze kledingstukken ook ideaal voor wanneer je onderweg bent of juist thuis aan het relaxen bent. En zoals je op de foto’s ziet, hebben de dansers van de Koninklijke Zweedse Opera de nieuwe outfits alvast uitgeprobeerd. Zo te zien zijn ze goedgekeurd!

Hier is Soft Sport verkrijgbaar

De Soft Sport-sportkleding van Filippa K is onder andere verkrijgbaar op filippa-k.com.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.