Richt je zomer- of tuinhuisje in met Søstrene Grene

Ben jij zoveel mogelijk buiten op deze mooie zomerdagen? Of zoek je toch liever de relatieve koelte binnenhuis op? Waarvoor je ook kiest, de website van Søstrene Grene biedt altijd weer inspiratie – ook voor je tuin en tuin- of zomerhuisje.

Lekker buiten eten

Een van de leukste dingen aan de zomer vind ik zelf toch wel buiten eten. Zelf hebben we hiervoor een paar jaar geleden een fijn hoekje ingericht, waar het dankzij een schaduwdoek op elk moment van de dag koel is. Perfect dus voor een ontbijtje in de tuin, maar we bakken er ook graag ’s avonds samen pizza’s. Bij Søstrene Grene zag ik hiervoor laatst een pizzasteen, een pizzaschep en een pizzasnijder.

Tuinspullen van Søstrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Iets anders waar we een paar jaar geleden mee begonnen zijn, is het kweken van groente en fruit. Ook daarvan hebben de Deense zussen blijkbaar verstand, want je vindt in hun winkels van alles voor het inmaken van zelfgekweekte groenten.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Voor tuin- en zomerhuisjes

In een tuin- of zomerhuisje heb je vaak wat minder ruimte dan in je ‘echte’ huis. Dat vraagt om slimme oplossingen. In Denemarken hebben heel veel mensen een zomerhuisje en het is dus niet verbazingwekkend dat de Deense winkels van Søstrene Grene die slimme oplossingen in huis hebben. Tussen de interieurproducten vind je bijvoorbeeld een eenvoudig krukje, een praktisch bijzettafeltje op wieltjes en mooie keramische kandelaars, vazen en potten – allemaal in een formaat dat past in een klein zomer- of tuinhuisje. Daarnaast heeft Søstrene Grene manden en opbergzakken met vrolijke zomerprints om je spulletjes op te bergen en je huisje opgeruimd te houden. De kapstok, spiegel en plank van rotan stralen een zomerse nostalgie uit die je natuurlijk ook prima in je ‘gewone’ huis kunt toepassen. Samen met de nieuwe gewatteerde patchworkkussens en plaids krijg je zo echt een retro cottage-stijl.

Tuinkamer Søstrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply pr

Worden de zomeravonden alweer wat korter? Dan kun je in de tuin de nieuwe stoffen lantaarn van Søstrene Grene gebruiken. Voor binnen is er een elegante tafellamp.

De zomerse spullen van Søstrene Grene zijn – zo lang de voorraad strekt – verkrijgbaar in de winkels en via de website van de Deense zussen.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.