Nazomer 2020: maak het binnen gezellig met Søstrene Grene

De nazomercollectie van Søstrene Grene is er! Op 27 augustus presenteerde de Deense winkelketen waar je altijd terecht kunt voor een portie hygge een collectie vol nieuwe producten, maar ook met echte klassiekers in een nieuw jasje. Het komt dus eigenlijk heel goed uit dat het de laatste tijd regelmatig weer is om gezellig binnen te zitten!

Lekker kokkerellen

Een van de dingen waar ik zelf in het najaar weer meer zin in krijg, is wat uitgebreider koken en bakken. Waar ik in de zomer graag in een handomdraai een salade maak om zo snel mogelijk weer de tuin in te kunnen, wil ik naarmate het frisser wordt weer langer in de keuken staan. Een lekker stoofpotje maken of in het weekend iets bakken, en dan gezellig samen aan tafel om daarvan te genieten. Het komt me dus goed uit dat het vaste assortiment keukentextiel, drinkglazen, keramieken servies en bakmaterialen, keukengerei en glazen potten en flessen van Søstrene Grene een belangrijke rol speelt in deze collectie.

sostrene grene nazomer 2020
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Natuurlijke materialen

Vaker binnen zijn is dus niet per se een ramp, maar kan ook heel hyggelig zijn. Toch merk ik altijd dat buiten zijn in de natuur me zoveel goed doet. Om dat gevoel toch een beetje vast te houden, hebben de Deense zussen nieuwe meubels van natuurlijke materialen zoals riet. Met bijvoorbeeld een bijzettafel of plantenstandaard met een geweven blad en manden in verschillende soorten en maten haal je toch nog een beetje de natuur in huis.

Verder is er voor in de woon- en slaapkamer textiel in zachte kleuren. Over kleuren gesproken: de klassieke velours stoel van de zussen die je vast wel eens gezien hebt, komt uit in drie nieuwe kleuren. Voor donkere hoekjes zijn er een sierlijke tafellamp van keramiek en katoenen lampenkappen die de ruimte sfeervol en zacht belichten – wat dan weer mooi wordt weerkaatst in een nieuwe sierlijke spiegel.

Kortom: ik ga snel weer eens een kijkje nemen bij de Deense zussen. En het is altijd een verrassing waarmee ik dan weer thuiskom 🙂

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en blijft op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.