Søstrene Grene heeft alles voor een gezellige (Deense) kerst

Vier jij kerst graag met een Scandinavisch tintje? Dan kom je vast ook graag in de winkels van de Deense ‘zussen’ Søstrene Grene. Daar kun je het hele jaar door terecht voor van alles en nog wat, van kantoorartikelen tot meubels. Maar in de aanloop naar de kerst vind ik het extra leuk om de winkels van Søstrene Grene binnen te stappen. Want vanaf 27 oktober 2022 zijn daar weer elke week nieuwe kerstartikelen te vinden voor een beetje Deense kerstmagie bij jou in huis.

Fan van Scandinavische kerst? Neem dan zeker even een kijkje op de kerstpagina van Nordic Nest en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties in de aanloop naar de feestdagen.

Van tafel dekken tot boom versieren

Zoals ik al zei is Søstrene Grene altijd al een heel veelzijdige winkel. Dat geldt ook rondom de feestdagen. Je vindt er allerlei leuke kerstspulletjes, van kandelaars en kaarsen en versieringen voor in de kerstboom tot kransen en bakartikelen. Lang niet alles heeft een uitgesproken Deens uiterlijk. Maar als echte Scandinavië-fan herken je vast wel een paar typisch Scandinavische trends en details.

Nostalgisch en modern

Het leuke aan de spulletjes van Søstrene Grene vind ik dat ze vaak een nostalgische en traditionele sfeer (in dit geval de klassieke kerstsfeer) combineren met een moderne look. Klassieke kerstversieringen krijgen nieuwe interpretaties, zoals bij de kerstbomen met LED-licht, fonkelende kralenornamenten en prachtige sterren om op te hangen.

kerstspullen van sostrene grene
Foto: Søstrene Grene via SimplyPR

Natuur binnen en buiten

Omdat de natuur vaak een belangrijke rol speelt in Scandinavisch design, zijn er ook versieringen in de vorm van kransen en takken om de natuur op een feestelijke manier in huis te halen. Of maak je eigen krans met de hobbyartikelen van de zussen! Ga je op de kerstdagen lekker naar buiten, echt de natuur in? Daarvoor hebben de Deense zussen thermosflessen en koektrommels om je zelfgebakken kerstlekkers in mee te nemen. Ook voor het maken van dat kerstlekkers heeft Søstrene Grene trouwens allerlei handig spulletjes.

kerstspullen van Sostrene Grene
Foto: Søstrene Grene via SimplyPR

Hou het betaalbaar

Extra voordeel: winkelen bij Søstrene Grene is vriendelijk voor je portemonnee. Je brengt je huis dus op een betaalbare manier helemaal in kerstsferen.

Elke week nieuwe producten

Dus of je nu op zoek bent naar kleine aanvullingen van je dierbare verzameling kerstversieringen, of je juist een nieuwe collectie wilt samenstellen: stap de komende weken zeker even binnen. De komende weken presenteert Søstrene Grene elke week nieuwe artikelen voor kerst, zowel in de winkels als op www.sostrenegrene.com. De eerste nieuwe kerstartikelen zijn vanaf 27 oktober 2022 verkrijgbaar. Alle producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.