Søstrene Grene heeft alles voor een gezellige (Deense) kerst

Vier jij kerst graag met een Scandinavisch tintje? Dan kom je vast ook graag in de winkels van de Deense ‘zussen’ Søstrene Grene. Daar kun je het hele jaar door terecht voor van alles en nog wat, van kantoorartikelen tot meubels. Maar in de aanloop naar de kerst vind ik het extra leuk om de winkels van Søstrene Grene binnen te stappen. Vanaf 18 november 2021 zijn daar weer elke week nieuwe kerstartikelen te vinden.

Van tafel dekken tot boom versieren

Zoals ik al zei is Søstrene Grene altijd al een heel veelzijdige winkel. Dat geldt ook rondom de feestdagen. Je vindt er allerlei leuke kerstspulletjes, van versieringen voor in de kerstboom tot servies en kookgerei. Lang niet alles heeft een uitgesproken Deens uiterlijk. Maar als echte Scandinavië-fan herken je vast wel een paar typisch Scandinavische trends en details.

Kerst bij Søstrene Grene 2021
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Tinten uit de natuur

Dit jaar spelen rode en groene tinten uit de natuur de hoofdrol in de kerstcollectie van Søstrene Grene. Overal zie je ze in terug, van glimmende kerstballen in klassieke vormen en kleuren tot eigenzinnige ornamenten van glas en zachte ornamenten van vilt en wol. Voor de kersttafel zijn er schalen en servies, maar ook zacht textiel in klassieke kerstkleuren.

Kerst bij Søstrene Grene 2021
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Elke week nieuwe producten

En het leuke is: de komende weken presenteert Søstrene Grene elke week nieuwe artikelen voor kerst, zowel in de winkels als op www.sostrenegrene.com. De eerste nieuwe kerstartikelen zijn vanaf 18 november 2021 verkrijgbaar. Alle producten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Dus als dit helemaal je smaak is, is het verstandig om regelmatig even een kijkje te nemen. Houd er ook rekening mee dat sommige producten vertraging kunnen oplopen als gevolg van de coronapandemie.

Kerst bij Søstrene Grene 2021
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik ga akkoord met het privacybeleid.