Haat en liefde in de Zweedse serie The Dark Heart (Mörkt Hjärta)

Ben je fan van de Zweedse acteur Gustav Lindh? Dan heb je geluk. want er is weer een nieuwe serie met hem in de hoofdrol. De Zweedse serie The Dark Heart (Mörkt Hjärta) gaat over liefde met een duistere omlijsting. Het is een vijfdelige psychologische thriller gebaseerd op ware feiten. Een spannend drama over liefde, hebzucht en macht. Hij is nu te streamen op myLum en vanaf 29 november 2022 ook verkrijgbaar op dvd.

Het verhaal van The Dark Heart

The Dark Heart gaat over de jonge Sanna en Marcus. Ze zijn opgegroeid op twee nabijgelegen boerderijen in het zuiden van Zweden en nu smoorverliefd op elkaar. Maar waar Sanna afkomstig is uit een rijke, machtige familie, is Marcus van zeer eenvoudige komaf. Wanneer Sanna’s vader haar dreigt te onterven, verdwijnt hij opeens spoorloos.

serie Dark Heart
Foto met dank aan Lumière

Twee jaar na de verdwijning tast de politie nog steeds in het duister. Vrijwilligster Tanja bijt zich vast in de zaak. Met gevaar voor eigen leven spreekt ze af met Marcus.

The Dark Heart is geregisseerd door Gustav Möller en geschreven door Joakim Palmkvist en Oskar Söderlund. Behalve Gustav Lindh als Marcus zie je ook Aliette Opheim (Fortiude, Thicker than Water) schitteren als Tanja.

Waar is The Dark Heart te zien?

The Dark Heart bestaat uit vijf afleveringen van 45 minuten is nu te streamen op myLum en vanaf 29 november 2022 ook verkrijgbaar op dvd.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.