Studie- en schoolspullen bij Søstrene Grene – begin het jaar goed

Geschreven door Merel

Toen ik laatst met mijn kinderen in de stad was om schoolspullen te kopen voor het nieuwe schooljaar, vroegen ze of we ook naar Søstrene Grene konden gaan. Zelf denk ik meestal in de eerste plaats aan deze Deense winkel als het om interieuraccessoires gaat, maar eigenlijk was het wel een heel goed idee. Want Søstrene Grene heeft ook hele leuke schriften, notitieboekjes, pennen en natuurlijk dingen om je bureau mee in te richten. Koop jij wel eens schoolspullen bij Søstrene Grene?

Ontdek de nieuwe back-to-school producten

Voor het aankomende schooljaar heeft Søstrene Grene allerlei nieuwe spullen voor scholieren van alle leeftijden. Zo zijn er etuis en pennen en tekengerei om je etui mee te vullen. Ook kun je er leuke notitieboekjes en stickers vinden. Voor jongere kinderen is er het klokkenbord, handig om mee te leren klokkijken.

Studeer in stijl

Ook voor studenten is er genoeg te vinden voor een nieuw collegejaar. Leuke kantoorartikelen zijn natuurlijk een goede manier om jezelf te motiveren om ook echt te studeren; als dat in een gaaf schrift kan, krijg je er toch net wat meer zin in. Søstrene Grene heeft notitieboekjes, tassen, schrijfgerei en allerlei accessoires voor het organiseren van je werkplek. Gun jezelf dit collegejaar een fijn plekje om je werk te doen!

schoolspullen sostrene grene
Afbeelding: Søstrene Grene via Simply PR

Steun goede doelen met je back-to-school shopping

Extra mooi: een deel van de nieuwe producten, zoals een tas en leuke schriften, wordt gelanceerd in samenwerking met Plan International. Zo steun je met de aankoop van je school- of studiespullen onderwijs voor meisjes in Oost-Afrika.

Ook zijn alle papierproducten van Søstrene Grene FSC-gecertificeerd. Door voor dit soort producten te kiezen, steun je wereldwijd verantwoord bosbeheer.

In de winkel of online

Je vindt de vindt de studie- en schoolspullen van Søstrene Grene in de winkels, maar je kunt ze ook online bestellen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *