Klaar voor het nieuwe schooljaar met Søstrene Grene

Binnenkort begint het nieuwe school- en studiejaar alweer – iets waar sommigen naar zullen uitkijken, maar anderen nog niet aan moeten denken. Wat gelukkig altijd leuk is, is nieuwe schoolspullen uitkiezen. Een van onze favoriete plekjes daarvoor is Søstrene Grene, waar je betaalbaar allerlei mooie notitieboeken, pennen en potloden vindt – plus alles om een fijne studieplek in te richten.

Alles voor een nieuwe begin

Om het nieuwe schooljaar vrolijk te beginnen, heeft Søstrene Grene weer veel nieuwe producten aan de collectie toegevoegd. Alles wat niet mag ontbreken in je schoolrugzak vind je er, zoals etuis, tekenspullen en schriften.

Interieur van Søstrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Søstrene Grene heeft speciaal voor studenten die aan een nieuw hoofdstuk beginnen ook meerdere items geselecteerd om een fijne studieplek in te richten. De selectie bestaat onder andere uit een tijdschriftenrek en boekenkast, opbergmogelijkheden en bloempotten en kaarsen om een leuke sfeer te creëren.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Ook voor onderwijs van anderen

Met de schoolspullen van Søstrene Grene maak je niet alleen je eigen school- en studietijd leuker. Je draagt ook nog eens bij aan het onderwijs voor anderen. Voor aankomend schooljaar introduceert Søstrene Grene namelijk een nieuwe selectie producten in samenwerking met Plan International. Door deze producten te kopen, draag je bij aan de ondersteuning van meisjesonderwijs in Oost-Afrika. Er zijn twee nieuwe ontwerpen van de populaire Plan International-draagtas van biologisch katoen, en drie schriften met dezelfde ontwerpen. Voor elke tas doneert Søstrene Grene €0,67 aan dit goede doel en voor elk schrift doneren zij €0,40.

Schoolspullen van Søstrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply pr

Alle briefpapierproducten van Søstrene Grene zijn bovendien FSC-gecertificeerd. Door deze producten kiezen, steun je een verantwoord bosbeheer wereldwijd.

De nieuwe school- en studieproducten van Søstrene Grene liggen sinds eind juli in de winkel en zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Ze zijn ook verkrijgbaar in de webwinkel van Søstrene Grene.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.