Nieuw van Norge Reiser: verjaardagskalender voor Scandinaviëfans

Reisorganisaties hebben het verschrikkelijk moeilijk dit jaar. En hoe volgend jaar eruit gaat zien, dat is nog maar afwachten. Natuurlijk houden we goede hoop dat we over niet al te lange tijd weer veilig kunnen reizen. Reisorganisatie Norge Reiser besloot tot die tijd op een andere manier Scandinavië dichtbij te brengen: met een Scandinavische verjaardagskalender vol schitterende foto’s. Een leuk cadeau voor jezelf of een ander én een mooie manier om deze reisorganisatie te steunen.

Wat staat er op de kalender?

Op de verjaardagskalender van Norge Reiser staat elke maand een foto die is gemaakt in Scandinavië, zoals:

  • een eland in het bos
  • een hondenslee in de sneeuw
  • de Atlantvägen in Noorwegen
  • het noorderlicht
  • een walvis die zijn staart omhoog steekt in de wateren van de Vesterålen
  • Trollstigen in Noorwegen
kalender norge reiser
Afbeeldingen met dank aan Norge Reiser

Bij elke maand staat ook een weetje dat te maken heeft met de foto.

Hier kun je de kalender van Norge Reiser bestellen.

Meer fotoproducten

Maar het blijft niet bij de verjaardagskalender. Norge Reiser heeft een hele webshop ingericht voor producten die te maken hebben met de bestemmingen die de reisorganisatie aanbiedt. Om te beginnen zijn er schitterende reisfoto’s als wanddecoratie. Zo hang je bijvoorbeeld het noorderlicht boven je bed of een Zweedse waterval in de woonkamer. De foto’s zijn er in verschillende maten en van verschillende materialen.

Ik ben benieuwd wat er de komende tijd nog meer wordt toegevoegd aan de webwinkel! Voor een idee van wat we kunnen verwachten, is het sowieso een goed idee om Norge Reiser alvast te volgen op Instagram, want ook daar komen prachtige foto’s voorbij.

Over Norge Reiser

En als we straks weer veilig kunnen reizen, brengt Norge Reiser je gewoon weer in zomer & winter naar Noorwegen, Zweden en Finland. Het begon ooit allemaal met Noorwegen, maar nu hebben deze specialisten meer landen in Noord-Europa in hun aanbod. Van hotel- en bungalowrondreizen en reizen met de Hurtigruten tot wandel- en fietsvakanties. En natuurlijk noorderlichtreizen in de winter!

Niet vergeten dus voor als het straks weer kan. Maar dat gebeurt vast niet als je de verjaardagskalender van Norge Reiser een mooi plekje geeft in huis.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.