Creëer thuis een Scandinavisch strandhuis met Søstrene Grene

Als ik aan onze vakanties in Denemarken denk, denk ik automatisch aan de fijne vakantiehuizen waar we in de loop der jaren hebben verbleven. Vaak waren het vakantiehuizen van particulieren met een echt Deense sfeertje. En ze stonden allemaal op loopafstand van het strand. We hebben het er zo gezellig gehad, dat we op verschillende manieren proberen dat Deense strandhuis-sfeertje soms ook thuis naar boven te brengen. Ik moet daarom zeker binnenkort weer eens naar de Søstrene Grene, want de nieuwe collectie die sinds 24 juni 2021 in de winkels ligt, draait helemaal om relaxen in de natuur en is ideaal voor het creëren van een Scandinavisch strandhuis bij je thuis.

Hygge en natuur

Hygge, de typisch Deense vorm van gezelligheid en ontspanning, is heel belangrijk in zo’n strandhuis. De Denen zien het als een toevluchtsoord waar ze rust vinden en ongestoord kunnen genieten van de natuur. De nieuwe producten van Søstrene Grene zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen. Een mooi voorbeeld daarvan is de poef met een rieten buitenkant.

strandhuis Sostrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

De gebruikte kleuren zijn gebaseerd op de verschillende tinten blauw van de zee en de blauwe lucht op mooie dagen,
gecombineerd met het zachtgeel van de zandduinen.

Natuurlijk zijn er ook ‘hyggelige’ dekens en kussens die je kunt gebruiken als het ’s avonds een beetje afkoelt. En kandelaars en kaarsen, want die horen helemaal bij Deense hygge!

strandhuis Sostrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Voor lang tafelen op lange zomeravonden is er aardewerken servies en decoratieve manden en dozen houden je strandhuis opgeruimd.

strandhuis Sostrene Grene
Foto: Søstrene Grene via Simply PR

Nu verkrijgbaar

Wil jij ook een beetje strandhuissfeer in huis halen? De nieuwe producten zijn sinds donderdag 24 juni 2021 verkrijgbaar in de winkels en online via de webshop – zolang de voorraad strekt

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en blijft op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.