jotex reflections

Begin het nieuwe jaar goed met Reflections van Jotex

De Zweedse online woonwinkel Jotex begint 2022 met Reflections for new directions. Deze nieuwjaarscampagne draait helemaal om het durven veranderen, experimenteren en evolueren, ook binnen je eigen vier muren. En dat spreekt me wel aan, want ik heb na de feestdagen altijd enorm de neiging om de kerstspullen snel op te ruimen, grote schoonmaak te houden en helemaal opnieuw te beginnen.

Goede voornemens

Aan het einde van het jaar nemen we onszelf natuurlijk wel vaker dingen voor. Meer bewegen en gezonder eten bijvoorbeeld, of duurzamer gaan leven. Dat geldt ook voor mij. Maar het meest concrete voornemen dat ik eigenlijk altijd heb na de feestdagen, is opruimen, schoonmaken en zorgen voor een fris en overzichtelijk thuis voor ons gezin.

Op dat gevoel speelt Jotex in met de nieuwjaarscampagne Reflections for new directions. De Zweedse online woonwinkel wil je uitdagen om ook wat betreft je interieur te durven veranderen, experimenteren en evolueren. Doorbreek gerust bestaande patronen en sla nieuwe wegen in!

jotex reflections
Foto: Jotex via UPR

Pastelkleuren en glanzende details

Wie weet heb je hierbij iets aan de trend voor het nieuwe seizoen: een eenvoudige basis met een mix van trendy koele pastelkleuren (blauw, lavendel, lichtgeel en roze) en hoogglanzende details. Voor de campagne is gekozen voor een futuristische styling die je waarschijnlijk niet direct één op één zult overnemen in je eigen huis – je geeft er natuurlijk je eigen draai aan. Dat is juist het leuke van je eigen huis inrichten.

jotex reflections
Foto: Jotex via UPR

Verantwoorde materialen

Ook fijn: voor de items zijn verantwoorde materiaalkeuzes gemaakt. Zo is voor de pastelkleurige POPPY- en POPPA-dekbedovertrekken gebruikgemaakt van BCI-katoen. BCI is een wereldwijde non-profitorganisatie die katoentelers traint in methoden voor een duurzamere katoenteelt en zich inzet voor een efficiënter watergebruik en een verminderd gebruik van bestrijdingsmiddelen. BCI zorgt niet alleen voor betere milieu-omstandigheden, maar ook voor een betere sociaal en economisch leven voor katoenboeren.

Hou je van Scandinavisch design? Kijk dan zeker ook even op de website van Nordic Nest (met heel veel Scandinavische designmerken) en word gratis lid van de klantenclub. Je krijgt dan korting op je eerste bestelling en spaart punten bij elke bestelling. Daarnaast blijf je op de hoogte van de aanbiedingen die ze regelmatig hebben.

ALMELO-stoel

Ook de populaire verchroomde ALMELO-stoel heeft een opfrisbeurt gekregen die gezien mag worden. Met de nieuwe bekleding van cognackleurig vegan imitatieleer straalt hij als nooit tevoren.

jotex reflections
Foto: Jotex via UPR

De nieuwe Reflections-collectie van Jotex staat vanaf 13 december in de webshop van Jotex.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.