kooktoestel van Primus

PRIMUS uit Zweden komt met 2 nieuwe kooktoestellen

Hoe komt het toch dat eten buiten altijd zoveel lekkerder smaakt dan binnen? Het heeft vast te maken met het fijne, relaxte gevoel dat we hebben als we in de natuur op pad zijn – of dat nu voor een dagje is, of voor een langere vakantie. Om je nog vaker van dat gevoel te laten genieten, heeft het Zweedse PRIMUS twee nieuwe kooktoestellen ontwikkeld: ALIKA en MOJA. Ze zijn ideaal voor mensen die net zoveel van koken houden als van de natuur en die ook op de camping graag de lekkerste gerechten klaarmaken. Met deze stoves maak je zo een ​​gezellig diner voor twee of een hartige maaltijd voor een groep – voor nog meer mooie outdoor-herinneringen!

ALIKA

De deksel van de tweepits ALIKA biedt bescherming tegen de wind, maar kan ook worden verwijderd. Dit biedt nog meer ruimte bij het koken, zodat aan diverse kanten meerdere personen bij de stove kunnen om te helpen. De kookplaten zijn uitgerust met verschillende vermogens van 3900 en 3000 watt (10200 en 13000 BTU/h). Met de regelaars stel je de brander naar wens in. De Alika is voorzien van een makkelijk uitneembare lekbak van hoogwaardig roestvrijstaal. En dankzij de piëzo-ontsteking steek je de brander eenvoudig met een drukknop aan. Omdat hij zo compact is, neem je ALIKA makkelijk mee naar elk buitenevenement. De ALIKA is ontworpen in Zweden en gemaakt in Europa.

kooktoestel van Primus
Foto: Primus/Stina Hjelm via The X Factor

MOJA

Voor de momenten dat een extra brander fijn zou zijn of 1 precies genoeg is, is éénpitsbrander MOJA de perfecte oplossing. De kenmerken, zoals de afneembare deksel, de afneembare roestvrijstalen lekbak en een piëzo-ontsteking, zijn identiek aan die van de ALIKA. De lichtgewicht eenpitsbrander is met zijn pakafmetingen van 7,8 x 29,5 x 26,6 cm supercompact en heeft dankzij de 3000 watt (10200 BTU/h) een enorm vermogen. Voor onderweg ligt de houten handgreep perfect in de hand.

kooktoestel van Primus
Foto: Primus/Nemo Miklos via The X Factor

Hou jij ook zo van buiten koken? Dan vind je op de website van PRIMUS meer handige benodigdheden en lekkere recepten. De spullen van PRIMUS uit Zweden zijn onder andere te koop bij bol.com

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.