Hou je van kokos? Dan heeft & Other Stories iets lekkers voor je…

Blue Monday… ik heb er niet zoveel mee. Maar ik moet toegeven dat ik de maanden januari en februari soms wel heel lang vind duren. Niet voor niets deel ik deze januari elke dag een Scandinavische feelgood-tip. Intussen kijk ik reikhalzend uit naar de tijd waarin de dagen weer lichter en warmer worden. Maar we kunnen natuurlijk altijd doen alsof het al zomers weer is – bijvoorbeeld met een zonnig geurtje zoals kokos. Ik ben gek op de geur van kokos en vond het dan ook leuk om juist vandaag te ontdekken dat het Zweedse merk & Other Stories heerlijke producten met kokos heeft. Ken jij ze al?

And other stories perle de coco
Foto: & Other Stories via UPR

Perle de Coco

De producten van & Other Stories met kokos dragen de naam Perle de Coco. Behalve kokos zit er ook nog de zoete geur van karamel en vanille in – dat lijkt me nou echt een feelgood-combinatie.

Tot nu toe heb ik bij & Other Stories de volgende producten kunnen vinden van Perle de Coco:

And other stories perle de coco
Foto: & Other Stories via UPR

Shop Perle de Coco bij & Other Stories

De beautyproducten van & Other Stories zijn normaal gesproken verkrijgbaar in de winkels van deze Zweedse keten. Gelukkig is er ook een webshop. Betalen kan met je betaalkaart, creditcard, Klarna en PayPal. Bezorgen kost €4 en is bij bestellingen boven de €90 gratis. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je 10% korting op je eerste aankoop. Normaal gesproken duurt het 2-3 werkdagen voordat je je bestelling in huis hebt. Wil je het sneller hebben? Kies dan voor €6 voor de Express Delivery.

And other stories perle de coco
Foto: & Other Stories via UPR

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.