paaseieren van Lakrids bij Bülow

Vier Pasen met Deense dropbolletjes van Lakrids by Bülow

Deense dropbolletjes zijn altijd lekker – dus ook met Pasen. De paaseitjes van Lakrids by Bülow zijn net een beetje anders en hebben uiteraard weer drop van binnen en chocola van buiten. De limited collection heeft naast de small en regular koker ook een toepasselijke verpakking: in de vorm van een paasei. De paassmaken van dit jaar zijn CRISPY CARAMEL en TWISTED BANANA.

De smaken van Pasen

Drop van Lakrids by Bülow is geen gewone drop, maar met chocolade omhulde drop die met heel veel liefde en vakmanschap, op duurzame wijze wordt gemaakt voor en door een echte liefhebber. De smaken zijn intens en er worden steeds opnieuw verrassende combinaties geïntroduceerd. Met Pasen 2022 zijn dat dus:

  • CRISPY CARAMEL: een heerlijke klassieker met een knapperige, gespikkelde buitenkant, zijdezachte dulce chocolade en een zachte dropkern. Kleine vlokken zeezout maken de zintuiglijke ervaring compleet.
  • TWISTED BANANA: deze smaak is een dromerige combinatie van zoete banaan, zoute drop, romige witte chocolade en rauw droppoeder
paaseieren van Lakrids bij Bülow
Foto: Lakrids by Bülow via Home Comfort Press

Feestelijke verpakkingen

Beide smaken zijn behalve in de gebruikelijke kokers ook verkrijgbaar in een bijzondere verpakking in de vorm van een ei. Alle verpakkingen zijn gemaakt van 100% gerecycled en recyclebaar plastic.

De verschillende verpakkingen van de paascollectie van Lakrids by Bülow (Caramel Crispy of Twisted Banana) kosten:

  • Small € 9,50
  • Regular € 17,00
  • In de vorm van een paasei € 25,00

Je vindt ze hier op de website van Lakrids by Bülow.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.