Wees lief voor jezelf deze Valentijn met Note to Self van A&C Oslo

Weet je nog dat ik in december twee mooie sieraden van A&C Oslo mocht weggeven? Ik verlootte toen een hanger uit de Love from Norway-collectie, plus de (letterlijk en figuurlijk) schitterende Diamond Ball. Maar A&C Oslo heeft nog veel meer collecties en sieraden. En omdat Valentijnsdag eraan komt, wil ik nog even de Note to Self-collectie onder de aandacht brengen. Want of je nu wel of geen relatie hebt, het is – zeker in lastige tijden – zo belangrijk om lief te zijn voor jezelf.

Tip: kijk als je op zoek bent naar Scandinavische kleding of accessoires zeker even op de website van Afound. Daar vind je altijd hoge kortingen op merken als H&M, H&M Home, & Other Stories, ARKET, Monki, Weekday en COS. Zo bespaar je tot wel 70% op kleding, accessoires en schoenen. Ik heb er al een paar keer heel voordelig mooie Scandinavische kleding op de kop weten te tikken.

De winnaar van de hanger heeft inmiddels bericht gehad.

Note to Self: wees lief voor jezelf

Ik heb eerlijk gezegd nooit zoveel met Valentijnsdag gehad. Als je ongewenst single bent, kun je je op deze dag extra eenzaam voelen. En als je een fijne relatie hebt, laat je als het goed is al veel vaker aan elkaar merken dat je van elkaar houdt.

Wat ik wel steeds meer ben gaan inzien, is hoe belangrijk het is om lief te zijn voor jezelf. Al moet ik daar meteen bij zeggen dat ik daar lang niet altijd goed in ben. Maar al te vaak leg ik de lat hoog, vergelijk ik mezelf met anderen en ben ik daardoor alleen maar ontevreden over mezelf. Ik denk dat ik daar absoluut niet de enige in ben, toch?

Daarom is het om belangrijk om onszelf er af en toe aan te herinneren dat je met liefde en dankbaarheid veel verder komt dan met ontevredenheid. Het leven is veel leuker als je jezelf traint om te kijken naar wat je wel hebt, in plaats van wat er niet is. Kleine dingen kunnen het leven zo de moeite waard maken. En soms zijn ze helemaal niet klein, maar zien we ze toch over het hoofd omdat we te veel bezig zijn met wat juist niet kan of lukt.

Daarom vind ik deze Note to Self-hanger ook zo mooi. Hij herinnert je aan de kracht van liefde en dankbaarheid. Er staat de volgende tekst op:

Appreciate the small things in life – take care of your loved – Fill your heart with loving kindness – I’m worthy – Gratitude creates happiness – Say thank you – I love you

Er is trouwens ook een Joy-collectie met de tekst “Do more of what makes you happy”. De sieraden uit beide collecties kun je hier bekijken.

Waar koop je deze sieraden?

De Note to Self-hanger is hier verkrijgbaar. En A&C Oslo heeft nu ook een eigen Nederlandse webshop. Volg ook alvast het Nederlandse Instagram– en Facebook-account om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties.

Verder vind je de sieraden van A&C Oslo bij de volgende verkooppunten:

 • Van der Valk Nootdorp
 • Van der Valk Hoofddorp
 • Van der Valk Akersloot
 • Van der Valk Nuland
 • Van der Valk Middelburg
 • Van der Valk Dordrecht
 • Van der Valk Emmen
 • Van der Valk Hardegarijp
 • Van der Valk Groningen-Westerbroek
 • Van der Valk De Bilt
 • Van der Valk Cuijk
 • Van der Valk Molenhoek
 • Best Western Asten
 • Charel Fashion in Hoorn
 • Nostalgie Curiosa in Sint Maartenszee
 • Pour Vous Parfumerie in Vleuten

Daarnaast kun je de sieraden online vinden bij Scandi-webshop Sweet Seasons en bij bol.com.

Met dank aan A&C Oslo voor het ter beschikking stellen van de hanger.

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

8 reacties

 1. Wat een leuk bericht weer, leuk om te lezen en ook weer zó herkenbaar … ????daarom wil ik graag meedoen en ‘m dit keer voor mezelf willen winnen … zeker in het kader lief zijn voor jezelf! Ik ga vast duimen ????????????fijn weekend, Mandy

 2. In november 1989 werden we toevallig penvriendinnen en ruim 31 jaar later hebben we nog steeds regelmatig contact, dus deze hanger zou ik naar Dora in Athene sturen om onze bijzondere vriendschap te vieren op Valentijnsdag.

 3. Momenteel ben ik bezig een eetstoornis te overwinnen. Daarom doe ik graag mee, om mezelf eraan te herinneren dat het goed is zoals ik ben en ik het ook waard ben voor mezelf te zorgen????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.