winactie lumiere

Online Scandinavische films en series kijken met myLum by Lumière

Lumière Series ken je vast wel van de dvd’s met Scandinavische series. Sinds een tijdje kon je ook online series kijken op lumiereseries.com. Dit platform is nu in een nieuw jasje gestoken onder de naam myLum (by Lumière). Maar hoe werkt het streamen van series bij myLum nu precies?

Tip: hou je van Scandinavische filmhuisfilms? Bij Cinemember kun je een heleboel bijzondere films kijken wanneer jij dat wilt. Met een proefabonnement kun je het 2 weken gratis uitproberen.

Films en series streamen per stuk

Ten eerste kun je op myLum per stuk betalen voor series en films. Je betaalt dan dus alleen voor de serie of film die je wilt zien en hoeft geen abonnement af te sluiten. Wel moet je een account aanmaken, waarmee je ook meteen op de hoogte kunt blijven van nieuwe Scandinavische films en series die op myLum verschijnen, en van actuele aanbiedingen. Gekochte series en films blijven altijd in jouw bezit. Je kunt ze dus altijd terugkijken als je daar zin in hebt.

Je kunt de series en films van Lumière via www.mylum.tv kopen en bekijken via je (smart) tv, pc, tablet of smartphone. Er is ook een myLum-app – die vind je in de App Store of Google Play Store. Er is nu ook de mogelijkheid om films en series te downloaden in de app, zodat je ze ook kunt bekijken als je offline bent, bijvoorbeeld op vakantie.

Voordelen als fan van myLum

Als je erg houdt van Scandinavische series en films en je dus regelmatig wilt gaan kijken, kan het aantrekkelijk zijn om fan te worden. Je betaalt daarvoor een vast bedrag per maand, drie maanden of jaar. Dit levert de volgende voordelen op:

  • vaste korting op series en films
  • elke maand 1 credit om in te wisselen voor 1 serie of 2 films uit het gehele assortiment (ook deze blijven altijd in je collectie staan)
  • onbeperkt credits bijkopen voor € 7,99 per stuk
  • elke maand de keuze uit 3 titels die speciaal voor jou zijn uitgekozen, waarvan je er één gratis aan jouw collectie mag toevoegen
  • toegang tot leuke extra’s, zoals podcasts, interviews en behind-the-scenes-materiaal

Podcasts van myLum

Voor meer achtergrondinformatie over de series zijn er nu ook de myLum podcasts (via Spotify, Google Podcasts en binnenkort ook via de Apple Podcasts). Daarin komen internationale acteurs en scenaristen aan het woord om te vertellen over de ontwikkeling van series, hoe het er op de set aan toegaat en hun persoonlijke leven. Op dit moment is er een podcast beschikbaar met de IJslandse acteur Ólafur Darri Ólafsson (uit de series Trapped en The Minister) en kun je een zesdelige podcastreeks over The Investigation beluisteren. Deze wordt gehost door Anna Codrea-Rado, die bevriend was met Kim Wall. De podcasts zijn in het Engels en er komen steeds meer nieuwe bij.

Mis geen film of serie meer

Wil je echt geen enkel nieuwtje over Scandinavische series en films missen, volg myLum dan ook op social media:

Filmfestivals van myLum

Eens in de zoveel tijd organiseert myLum een filmfestival. Van 24 april t/m 30 april 2021 vindt bijvoorbeeld de tweede editie van het online Sneak Peek Festival plaats. Voor € 19,99* koop je een festivalpas en zo krijg je online toegang tot de eerste twee afleveringen van vijf nieuwe series die nog moeten uitkomen. Hierbij zitten ook de IJslandse serie Sisterhood, de Zweedse serie Lyckoviken en de Zweedse thriller Snow Angels. Na afloop van het festival mag je dan twee series kiezen om aan je myLum-collectie toe te voegen. Je vindt het festival op myLum!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Sandra van Bijsterveld
Sandra van Bijsterveld

Leuk dat je er bent! Mijn naam is Sandra van Bijsterveld. In 2013 begon ik met bloggen en inmiddels doe ik dat fulltime. Op Scandinavisch Leven deel ik mijn liefde voor Scandinavië met je. Je vindt er leuke manieren om een beetje Scandinavië in huis te halen, zoals spannende boeken en series, Scandi-lekkers, mooi design en fijne kleding en verzorgingsproducten. Op andere websites blog ik over onze vakanties in Nederland, Noord- en Oost-Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ga akkoord met het privacybeleid.