Online Scandinavische films en series kijken met myLum by Lumière

Geschreven door Sandra van Bijsterveld

Lumière Series ken je vast wel van de dvd’s met Scandinavische series en films. Sinds een tijdje kon je ook online films en series kijken op lumiereseries.com. Dit platform is nu in een nieuw jasje gestoken onder de naam myLum (by Lumière). Maar hoe werkt het streamen van series en films by myLum nu precies?

Films en series streamen per stuk

Ten eerste kun je op myLum per stuk betalen voor series en films. Je betaalt dan dus alleen voor de serie of film die je wilt zien en hoeft geen abonnement af te sluiten. Wel moet je een account aanmaken, waarmee je ook meteen op de hoogte kunt blijven van nieuwe Scandinavische films en series die op myLum verschijnen, en van actuele aanbiedingen. Gekochte series en films blijven altijd in jouw bezit. Je kunt ze dus altijd terugkijken als je daar zin in hebt.

Je kunt de series en films van Lumière via www.mylum.tv kopen en bekijken via je (smart) tv, pc, tablet of smartphone. Er is ook een myLum-app – die vind je in de App Store of Google Play Store.

Voordelen als fan van myLum

Als je erg houdt van Scandinavische series en films en je dus regelmatig wilt gaan kijken, kan het aantrekkelijk zijn om fan te worden. Je betaalt daarvoor een vast bedrag per maand of jaar. Dit levert de volgende voordelen op:

  • vaste korting op series en films
  • elke maand 1 credit om in te wisselen voor 1 serie of 2 films uit het gehele assortiment (ook deze blijven altijd in je collectie staan)
  • onbeperkt credits bijkopen voor € 7,99 per stuk
  • elke maand de keuze uit 3 titels die speciaal voor jou zijn uitgekozen, waarvan je er één gratis aan jouw collectie mag toevoegen
  • toegang tot leuke extra’s, zoals podcasts, interviews en behind-the-scenes-materiaal

Mis geen film of serie meer

Wil je echt geen enkel nieuwtje over Scandinavische series en films missen, volg myLum dan ook op social media:

En let op: dit weekend is vanwege Black Friday zowel fan worden als het kopen van een losse serie of film flink voordeliger – bekijk het nu meteen op myLum!

Deze blogpost kan affiliatelinks bevatten. Als jij via zo’n link iets koopt of boekt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit gebeurt anoniem en kost jou niets extra’s. Samenwerkingen en affiliatelinks stellen mij in staat om deze website te onderhouden en jou van informatie te blijven voorzien. Meer hierover lees je in mijn disclaimer/privacyverklaring.

Printmijnstad.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *